SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hekimhan'a MYO Açılacak''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesine meslek yüksek okulu yapılacak.

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, partinin il yönetim kurulu üyesi ve Hekimhan İlçe koordinatörü Şefik Şengün ve Hacı Bayram Çavuş, Hekimhan İl genel meclis üyesi Nebi Yiğit'le birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak İbrahim Akyüz Ana Okulu'nda inceleme yapan milletvekili Şahin, burada yaptığı açıklamada, "Hekimhan'da bulunan yaklaşık olarak 40 dönümlük bir alan, meslek yüksek okulu olarak ayrılacak. Bir iş adamımız bu alanda kendi projesini, planını bütçesini ayırarak büyük bir Meslek Yüksek Okulu inşa edecek. Bu sayede burada 500 kadar öğrenci okuyacak. Hem Hekimhan'ın eğitimi açısından hem de ekonomik gelişmesi açısından inşallah bu gördüğümüz alan eğitim kampüsü olduğu zaman Hekimhan'ında Malatya'nın da inşallah çok büyük bir eğitim alanı olarak hizmet verilecek" ifadelerini kullandı.

Bu arada, milletvekili Şahin, imam hatip liseler arası düzenlenen Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması ödül törenine katıldı. Yarışmada birinci olan Malatya İHL öğrencisi Cebrail Küllü, ikinci olan Battalgazi İHL öğrencisi İrfan Tınar, üçüncü olan Darende İHL öğrencisi Muhammet Gökduman'a hediyelerini Milletvekili Mehmet Şahin verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız