SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Sistem Olsun İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:52:03
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Hekimhan ilçesinde mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Kahtalı, toplantıda yaptığı konuşmada, Hekimhan teşkilatı ile mahalle başkanlarına teşekkür ettiğini, kendilerinin temel taşlarının mahalle başkanları olduğunu kaydetti.

Zor günler geçirdiklerini, dış güçlerin ülkeyi yaşanmaz hale getirme gayretlerini hep birlikte yaşadıklarını ve gördüklerini aktaran Kahtalı, şunları söyledi:

"Askeri bir anayasa, böyle vesayet anayasası, birileri tarafından yapılmış, yazılmış ve ülkemize uyarlanmış anayasadan çıkıp bu ülkenin kendi değerleriyle barışık kendinin içinde bulunduğu bir anayasa yapalım istedik. Bütün mesele bu, yeni bir sistem koyup bu ülkeye hani Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk çıktığı günden beri söylediği söz var ya ‘Bu ülke gündemi belirlenen bir ülke değil, bu ülke gündem belirleyen bir ülke olacak’ sözüne istinaden biz, artık bu anayasayla beraber yeni bir sistem olsun istiyoruz. Bunun adına partili cumhurbaşkanlığı sistemi de denebilir başkanlık sistemi de denebilir."

Adalet ve Kalkınma Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ise, 2016 yılında Hekimhan'da 145 kilometre asfalt çalışması yapıldığını ve gelecek yıl içinde 168 kilometrelik asfalt çalışması planlandığını aktardı.

Programın sonunda Kahtalı ve Ağcan, mahalle başkanlarına teşekkür plaketi verdi.

AA

hekimhanakp1

hekimhanakp2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız