SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da AKP'ye Katılım

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'da, CHP ve BBP'den AKP'ye katılım olduğu, katılanlara iki milletvekilinin de hazır bulunduğu aday tanıtım töreninde parti rozetlerinin takıldığı bildirildi.

Hekimhan adayı Muhittin Güven'in tanıtımı ve katılımlarla ilgili olarak şu bülten yayınlandı:

"Hekimhan’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında CHP ve BBP’ den AK Partiye katılanlara rozetleri takıldı.

Hekimhan Düğün Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında başkan adayı Muhittin Güven kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Malatya AKP Milletvekilleri Mehmet Şahin ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, il ve ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Tanıtım toplantısında CHP’den Ergül Deniz, 25 arkadaşıyla birlikte partisinden istifa ederek, AK Parti’ye katıldılar. Ergül Deniz ve arkadaşlarının rozetlerini Malatya Milletvekilleri takarken bir konuşma yapan Deniz, AKP’ye katılmalarının sebebinin Muhittin Güven’in Hekimhan’a daha iyi ve güzel hizmetler yapacağına inandıklarını ve kendilerini seven tüm dostları ile birlikte Belediye Başkan adayı Muhittin Güven’e sonuna kadar destek vereceklerini söyledi. Bu arada BBP Hekimhan Belediye meclis Üyesi olan 4 kişide partilerinde istifa ederek AK Parti’ye geçtiler.

Katılım töreninin ardından İlçe belediye başkan adayı Muhittin Güven, 29 Martta yapılacak seçimlerde Hekimhan’ın 10 yıldır süren çöküşünün sonu olacağını, AKP’nin gücü ile Hekimhan’ın yeni bir pencere açacağını, büyük düşünen bir Hekimhan projesini hep birlikte oluşturacaklarını, amaçlarının geleceğinin ileriyi gören büyük düşünen bir Hekimhan oluşturmak olduğunu, Hekimhan’ın artık geleceğe umutla bakacağını, belediyecilikteki ana hedeflerinin hizmetin adresi olmak olduğunu söyledi.

Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, “Ben Hekimhan’a Muhittin başkanımın çok güzel hizmetler yapacağından eminim. Bizde Malatya belediyesi olarak bu hizmetlerde hep beraber çalışacağız” dedi.

Milletvekili İhsan Koca’da Muhittin Güven’deki heyecanı gördükten sonra Hekimhan’ın üzerindeki kabuğunu yırtıp iktidar partisinin gücü ile eski güçlü imajını yeniden kazanacağını, Muhittin Güven ile Hekimhan’ın yeniden bugüne kadar görmediği hizmetlere kavuşacağını ifade etti.

Son olarak söz alan Milletvekili Mehmet Şahin’de, Hekimhanlı olmakla gurur duyduğunu, 30 Mart itibariyle ile Hekimhan’ın Malatya’nın ve Türkiye’nin gururu olacağını, Muhittin Güven’in Hekimhan Belediye Başkanı olması ile İlçenin kaderinin yeniden yazılacağını ifade etti.
Aday tanıtım toplantısı Milletvekilleri ile adayların el ele vatandaşları selamlaması ile sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız