SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Asfaltlama Başladı

0
Güncellendi - 2017-10-17 02:36:02
Hekimhan'da Asfaltlama Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçe merkezinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

MASKİ tarafından Hekimhan ilçe merkezinde yapılan içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına başlandı. Sorumlu olduğu caddeleri bir bir asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi şuana kadar Hekimhan merkezde 3 kilometre sıcak asfalt serimi yaptı.

Toplamda 6 kilometreye yakın asfaltlama çalışması yapacak olan Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde Sadullah Bilgin, İstasyon, Hasan Lüleci caddeleri ile Darende-Hekimhan yollarını asfaltladı. Ali İhsan Yazgan, Sivas ve Sanayi Caddeleri de çalışmalar kapsamında asfaltlanacak.

Kış ayları gelmeden Hekimhan’da sorumlu olduğu caddeleri asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan ilçesinde 14 kilometre uzunluğundaki Köylüköyü-Karslar grup yolunu genişletip, stabilize yol çalışmalarını tamamlarken, 17 kilometre uzunluğundaki Davukuyu-Bahçedamı grup yolunun 7 kilometresinde de genişletme çalışmalarını tamamladı.

Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Hekimhanlılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. İlçe merkezinde altyapı çalışmaları yapıldığını belirten vatandaşlar, “Hekimhan ilçemizin altyapısı baştan aşağı yenilendi, şuan da ise asfalt çalışmaları yapılıyor. Caddelerimiz temiz bir görünüme kavuşuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kaya (6 yıl önce)
    Çok şükür bugünleri de görecektik..
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (6 yıl önce)
    hekimhan belediyesi yetkilileri kaldırımdaki agaçların köküne kadar taş var sulama yapılmıyor belliki görünen o yanlışım varsa düzeltin . karşıyakadaki agaçlarda aynı şekilde köküne kadar taş örmüşler. yazık günah
    0
    0
    Yanıtla