SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Asfaltlama Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-11-11 02:07:46
Hekimhan'da Asfaltlama Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Malatya’nın bütün ilçelerinde ve kırsal bölgelerinde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hekimhan’ın ulaşım sorunlarını çözüyor.

Mobil Asfalt Plentini ilçeye kurarak yerinde asfalt üretimi yapan Büyükşehir Belediyesi nakliye giderleri başta olmak üzere zamandan da tasarruf sağlayarak, hizmet akışını kolaylaştırıyor.

İlçe merkezinde Karşıyaka Mahallesinde şimdiye kadar 1 kilometre sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geziye Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, bazı meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri ve Hekimhan’lı muhtarlarda katıldı.

Hekimhan’a hizmet etmek için bir araya geldiklerini vurgulayan Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “Hekimhan da bir, Malatya da bir. Ayrımız, gayrımız olmadan insanlarımıza hizmet üretiyoruz. Ben şanslıyım. Selahattin Başkan gibi bir başkanla beraberim. Hizmete susamış bir insan bende aynı durumdayım. Ahmet, Mehmet, Turan yok. Kim çivi çakarsa Hekimhan kazanacak. Herkesin huzurunda Büyükşehir Belediye Başkanım Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin yoğun bir performans ortaya koyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesinin Malatya’nın her noktasında hizmet bombardımanına başladığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin sıkıntılı süreçler geçirmesine rağmen Malatya’ya hizmet üretmesinin başlı başına takdir edilmesi gerekliliği belirten Başkan Gürkan, “Gece-gündüz demeden hizmet üretiyoruz. Yol ekiplerimiz Arapgir, Akçadağ’ı bitirip buraya geldiler. Doğanşehir, Darende devam ediyor. Pütürge de çalışıyoruz. Sahada yoğun bir mesai yapıyoruz. Hekimhan’ımızda da sorunlar ortadan kaldırılıyor. Hiçbir yerde problem kalmayacak. Belirtmek istediğim bir husus var. 2 yıl içerisinde Malatya genelinde hiçbir yerleşim biriminde asfaltsız, susuz, kanalizasyonsuz yer kalmayacak. Kanalizasyon noktasında hepsi bir yerde toplanacak ve arıtma tesisleriyle arıtılacaklar. Bunların projeleri hazırlandı. Finansal hazırlıkları yapılıyor. Bu tesislerin enerji ihtiyacını karşılayacak Su’dan enerji, gerekse de GES’ten üretilecek enerji ile kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacağız” şeklinde konuştu.

Hekimhanlı Muhtarlarda Büyükşehir Belediyesinin sahada özverili çalışmalar yaptıklarını belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Hekimhan’ın özlenen hizmetlere kavuştuğunu belirterek Başkan Gürkan’a teşekkür eden vatandaşlarda, “35 senedir tozun toprağın içinde oturduk. Başkanımız da gelip çalışmaları yerinde inceledi. Bizde kendisiyle görüştük. Asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Özlediğimiz hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dediler.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ümit Günay (4 yıl önce)
    Hekimhan merkeze bağlı KANDIL, HACIKÖSÜN ve KARAGÜNEY köylerini yine unutmayın. Bu bahtsız 3 köy daha asfalta tanışamadı. KARAGÜNEY köyü tarihinde asfaltı sizinle görsün sayın Gürkan başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Turan başkan senden önceki başkan dan bir hizmet görmedik sendende çok bir beklentimiz yok tribünlere oynuyorsun ancak hizmette ayrım yapmıyorum demişsin yapıyorsun başkan adamına göre hizmet ediyorsun Girmana mahallesinde 15 günde köy koktuktan sonra çöpleri topladınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    şükür 30 yıl sonra asfalt gördük!
    0
    0
    Yanıtla