SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Başvuru

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:11:13
Hekimhan'da Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhanlı İşadamı İsmail Yiğit (soldaki), AK Parti Hekimhan Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

İşadamı İsmail Yiğit, AK Parti Malatya’nın Hekimhan İlçe Yönetim Kurulu’na sunmuş olduğu müracaat dosyasını AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş kabul etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sarıtaş, “AK Parti Hekimhan İlçe teşkilatı olarak 2014 yılı seçimleri için hazırlıklarını tamamladık. 1 Ekim 2013 ile 1 Kasım 2014 tarihleri arasında aday adaylığı müracaatlarını almaya başladık. Bu sürecin Hekimhan ve AK Parti için hayırlı olmasını temenni ederim. İlk başvuruyu İşadamı İsmail Yiğit’ten aldık. Türkiye’de gelişimin öncüsü olan, seçimlerde de bunu sandığa yansıtan tüm seçmenlere teşekkür ederim” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanlığı aday adayı İsmail Yiğit ise şunları söyledi:

“Ekibimiz ile birlikte Hekimhan’ın makus talihini değiştirip Hekimhan halkının gönül rahatlığıyla ‘işte benim ilçem’ diyeceği bir ilçe hedefliyoruz. Değişimin, dönüşümün, yeniliğin adresi olacağız. Ezberleri bozan, dar kalıpları yıkan, siyasete itibar kazandıran, diklenmeyen ama dik duran bir belediye anlayışı sunacağız. Amacımız yanlışı tamir etmek değil yerine doğruyu koymaktır. Köhne ve hantal olanı değiştirip yerine tıkır tıkır işleyen bir belediyeciliği ortaya çıkaracağız. Yönümüz güzelliklere çevrilidir. Kötülükleri arkada bırakacağız. Hekimhan’a bugüne kadar hayrı dokunmayanların babadan dededen kalma siyasetlerine devam etsinler. Hekimhan’ın tüm renklerinin solmadan ve tüm canlılığıyla kendini gösterebileceği, Türk veya Kürt, Alevi veya Sünni, başı örtülü veya örtüsüz herkesin kardeş birliği kuracağı bir belediyecilik arzu ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız