SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Bölge Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:14
Hekimhan'da Bölge Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yerel yönetimler seçimi yaklaşırken Toplumcu Belediyecilik Bölge Toplantısı’nı Hekimhan'da gerçekleştirecek. 
 
CHP Malatya il binasında İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan ilçesi Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlu, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ve CHP Hekimhan İlçe Başkanı Murat Karayazıcı’nın katımıyla basın açıklaması yapıldı. Başkan Enver Kiraz, Hekimhan Belediyesi, Güzelyurt Belediyesi, Hasançelebi Belediyesi ile Yerel Yönetim Araştırma Yardım ve Eğitim Derneği (YAYED) işbirliği çerçevesinde Toplumcu Belediyecilik Bölge Toplantısı’nın Hekimhan'da 28-29 Haziran tarihlerinde düzenleneceğini belirtti.
 
Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlu da, program hakkında bilgi verdi. Millioğlu, 28-29 Haziran'da Hekimhan Taşhan’da düzenlenecek olan Toplumcu Belediyecilik Bölge Toplantısı’na akademisyenler, siyasiler, sivil toplum kuruluşu ve sendikalardan katılım olacağını ifade ederek, bölge toplantısının verimli geçmesini beklediklerini bildirdi. 
 
Demokratik, halkçı, eşitlikçi ve özgür bir belediye deneyimi için düşüncelerin Toplumcu Belediyecilik Bölge Toplantısı’nda dile getirileceğini söyleyen Millioğlu, Malatya’nın büyükşehir olacak olması nedeniyle bu konuda da görüşlerin ele alınacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız