SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Ceviz Maden ve Kültür Festivali

0
Güncellendi - 2019-07-15 03:22:52
Hekimhan'da Ceviz Maden ve Kültür Festivali
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediyesi tarafından "8. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali" gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Sakarya Ortaokulu bahçesinde düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, festivallerin geleneksel olarak yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

Gürkan, festivalin hayırlı olmasını dileyerek, katılımcıları selamladı.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise festival kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Mustafa Özarslan ve Serpil Sarı konser verdi.

Festivale, CHP Genel Başkan yardımcıları Veli Ağbaba, Onursal Adıgüzel ve Oğuz Kaan Salıcı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Madencibaşı (4 yıl önce)
    Maden festivali galiba dünyada tek. TEBRİKLER!! Ayrıca maden genel bir kavram.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (4 yıl önce)
    TŞK mensubu askerlerimizin şehit olduğu gün müzik eşliğinde festivalin devam ettirilmesi en hafifiyle talihsizliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberin bugun yayinlanmasi 15 temmuzda festivalin yapimdifi anlamina gelmezki ki festival 15temmuzda yapilmadi.. 13_14 temmuz... Bilmeden yaptiginiz yorumlar yuzunden halkta kin ve nefret ekmeyin artik..birakin bunları
    0
    0
    Yanıtla