SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Esnaf Odaları Seçimi

0
Güncellendi - 2018-02-12 03:29:24
Hekimhan'da Esnaf Odaları Seçimi
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yapılan genel kurullarında mevcut başkanlar güven tazeledi.

-Kaya güven tazeledi

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığında gerçekleşti. Genel kurulda tek liste ile aday olan Kaya Günay yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna Aytekin İzci, İsmail Zengin, Necati Dirier, Tuncer Kablan, Süleyman İzci ve Altan Altıkulaç getirildi. Denetim Kurulu’na da Ramazan Parmaksız, Ahmet Turan Şahin ve Özdemir Bebek seçildiler.

-Kılıç yeniden seçildi

Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulu da MESOB Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığında gerçekleşti. Yeniden tek liste ile aday olarak başkan seçilen İbrahim Kılıç’ın başkanlığındaki yönetim kuruluna Gökhan Nebi Aydıner, Özer Kaymaz, Atilla Köse, İrfan Altıkulaç, Mehmet Ali Aslan ve Ali Kaya getirildiler. Denetim Kurulu’na da Çağlayan Altıkulaç, Ali Yusuf Özgül ve Süleyman Koç seçildiler.

-“Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz”

Genel kurullarda konuşan MESOB Başkanı Keskin, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin bölgesine yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar destekliyoruz. Harekatta şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Böylesi bir dönemde devletimizin, hükümetimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olmamız gerekiyor. Hiç bir şey yapamıyorsak bile dua etmeliyiz. Esnaf camiası olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Bizim safımız dün olduğu gibi bugünde bellidir, biz esnaf camiası olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve milli iradenin yanındayız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız