SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Festival Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:52
Hekimhan'da Festival Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'da düzenlenecek ''4. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali''nin 24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi. 

Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Hekimhan Kaymakamlığı'nın öncülüğünde merkez ve belde belediye başkanlıkları, Avrupa, Ankara, İstanbul Hekimhanlılar derneklerinin katılımı, Hekimhan cevizinin tanıtımı, kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2009 yılında başlatılan ''Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali''nin dördüncüsünün bu yıl 24-25 Ağustos 2012 tarihinde yapılacağını belirtti. 

Her yıl Temmuz ayında düzenledikleri festivali bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla Ağustos ayına aldıklarını dile getiren Özoğlu, ayrıca ilçeyle özdeşleşmiş madenleri de festival kapsamına aldıklarını kaydetti. 

Festivalde ceviz yetiştiriciliği konulu bir panel düzenleneceğini belirten Özoğlu, festivalde halk oyunları yarışması ve eğlence programı, Hekimhan yemekleri ve ceviz yarışmasıyla, konserler düzenleneceğini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız