SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2019-08-10 03:22:28
Hekimhan'da Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Hükümet Caddesi'nde konuşlanan tırda başlatılan kampanyaya Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Turan Karadağ ile vatandaşlar verdikleri kanlarla destek oldu.

Kaymakam Özdemir, burada yaptığı açıklamada, bir ünite kanın 3 hastanın hayatını kurtarabilecek kadar önem taşıdığını söyledi.

Kanın her zaman ihtiyaç olduğunu söyleyen Yavuz, "Kan vermek sağlıktır, çünkü İnsanların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kan vermesi gerekir. Hem veren insanlar için hem de verilen kanlardan faydalanacak insanlar için kan hayattır." dedi.

Belediye Başkanı Karadağ ise kan verebilecek durumda olan herkesin kan bağışında bulunmasının birer insanlık görevi olduğunu belirtti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • HACI (4 yıl önce)
    Hekimhan İlçe Emniyet Müdürümüzüde yakalamışkan kanını alaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • hekimhanlı (4 yıl önce)
    Başkanım Allah hayrınızı kabul etsin kan vermek hayat kurtarır.Başkanım basını ve sosyal medyayı iyi kullanıyorsunuz reklam için,seçimden önce verdiğiniz sözleri tutun hani maaş almayacaktınız öğrencilere burs verecektiniz ne oldu makam kapısını sökecektiniz şimdi kartlı giriş sistemi kuruyorsunuz.On üç tane işçi alıyorsunuz kimin yakınını akrabasını aldınız yüzlerce ihtiyacı olan insan var el altından işçi alıyorsunuz.Kilittaşı fabrikası ne oldu tekstil fabrikası ne oldu.Seçim otobüsünün üzerinde verdiğin vaatleri yerine getir.Beş yıl çabuk geçer başkanım.
    0
    0
    Yanıtla