SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:22:44
Hekimhan'da Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Kızılay Malatya Kan Bağış Merkezi ekipleri, Hekimhan İlçesinden 75 ünite kan topladı.

Türk Kızılay’ı Malatya Şubesinden, Hekimhan’a gelen, Kızılay kan bağışı tırı'na, ilçede toplam 75 vatandaş kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Bağışı Aracı görevlileri, gün boyu devam eden kan bağışında, ilçede 75 vatandaşın kan bağışında bulunduğunu belirttiler. Kızılay Kan Bağışı aracında görevli Doktor Kemal Savaş Tezcan, 5 hemşire, 2 görevli ve bir kan bağış kazanım uzmanıyla burada hizmet vermekteyiz. Bugün 75 ünite kan topladık. Hekimhanlılardan ve Hekimhan Belediyesinin verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Alseydi Millioğulları;" Kan vermek sağlık açısından son derece faydalı, İnsanlarda fiziki iyileşme sağlandığı bilinmektedir. Kan veren kişilerin hücrelerinde artış olduğu gibi ayrıca insanları da zinde tutuğunu da bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Hekimhan Belediyesi ve çalışanları olarak bu katkı bizi son derece mutlu etmiştir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız