SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Kanalizasyon Hattı Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-03-29 02:36:09
Hekimhan'da Kanalizasyon Hattı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Hekimhan İlçesi merkezinde gerçekleştirdiği 43 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı.

Malatya genelinde çalışmalara devam ettiklerini belirten Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalar yapıyoruz. Bir işi bitirip yeni bir işe başlıyoruz. Büyükşehir süreciyle beraber şehrimizin altyapısını güçlendirmek için aralıksız çalışıyoruz. Hekimhan İlçesinde maliyeti 5,3 milyon TL olan 43 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamladık. 615 adet parsel bacası ve 1070 adet muayene bacası çalışmaları gerçekleştirdik. İlçe merkezinde kanalizasyon altyapısından kaynaklı sıkıntıları çözüme kavuşturduk. İlçe halkına daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşama imkânı sunuyoruz. Hekimhan İlçesi genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Malatya’nın tamamında gerçekleştirdiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımızla sağlam ve modern bir altyapı inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle şehrimizin altyapısını yeniden inşa ediyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Adil (6 yıl önce)
    Maski hizmetleriyle göz doldurmaya devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut başverdi (6 yıl önce)
    Büyükşehir olunca merkeze değil tüm ilçelere yatırım gidiyor buda beni mutlu ediyor. Eskiden herkes kafasına göre altyapı yapıyordu. Şimdi büyükşehir olunca tek elden çıkuyor. Aslında merkez ilçeleride kaldırmaları gerekiyor bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Büyükşehir’in bütünşehir olduğunu gösteriyor, tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Bakalim bu alt yapi islerine harcanan paralardan sonra baska nelere para harcayacaklar??? 10 kmlik metro yapacak para harcadilar ne zaman ses getirecek bir proje gorecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Su olmadan metroyla yaşarız amerikan zombi filmlerindeki gibi haklısın, boşa okumuşlar bunlar...
    0
    0
    Yanıtla