SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Kayak Kulübü

A- A+ PAYLAŞ
 
Hekimhan Kayak ve Doğa Sporları Kulübü'nün genel kurulu yapıldı. 
 
Divan başkanlığını Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu yaptığı genel kurul, ilçedeki öğretmenevinde yapıldı. 
 
Toplantıda, yönetim kuruluna  Ali Ercan (başkan), Yusuf Cahid Çavdar (başkan yardımcısı), Güngör Bebek (genel sekreter), Adil Ağcan (Sayman) ile Mehmet Baki Karaca, Hacı Parmaksız ve Kaya Akgül ise üye olarak seçildi. 
 
Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen  Ali Ercan yaptığı konuşmada, "Son 20-30 yıllık sürede sürekli kan kaybeden ilçemizin grafiği yukarı doğru döndü. Hekimhan bir kaç yıla kalmadan Malatya'nın en gözde ilçesi olacak. Yama Dağı'na yapılmakta olan kayak merkezi, bölgemizde önemli bir ekonomik sirkülasyon oluşturup ilçemize ve çevre köylere önemli katkılar sağlayacak. Malatya çevresindeki iller başta olmak üzere ülkemizin her yerinden ve yabancı ülkelerden kayak sporuna ilgi duyanlar buraya gelecek, çünkü Yama Dağı hem Türkiye'nin en uzun kayak sezonuna hem de son derece kaliteli kar örtüsüne sahip. Ülkemizdeki diğer kayak merkezlerinde sezon en fazla 50-60 günle sınırlı iken Yama Dağı'nda en az 80-90 günlük bir sezon söz konusu. Uzmanlar, Yama Dağı'nda aralık ayı ortasından nisan ayı ortalarına kadar kayak yapmanın mümkün olacağını düşünüyorlar. Hekimhan Kayak ve Doğa Sporları Kulübü, Yama Dağı Kayak Merkezi'nin işletilmesinde motor gücü oluşturacak. 2013 kış sezonunda açılması planlanan kayak merkezimiz için şimdiden teknik eleman yetiştirmek durumundayız. İlgili merciler ile yaptığımız görüşmelerden olumlu cevap aldık. İlçemize böylesine güzel bir tesis kazandırdıkları için başta Sayın Valimiz Doç. Dr. Ulvi Saran Bey'e, sayın kaymakamlarımıza, siyasetçilerimize ve emeği geçenlere Hekimhan halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız