SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Tam Destek Sözü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:55
Hekimhan'da Tam Destek Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçesi seçim bürosunu Cuma günü açtı. İlçede  coşkulu kalabalığın katılımı ile gerçekleşen seçim bürosu açılışında duygulanan MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, "Ben sizden biriyim,  nasip  olur ise Ankara'da hizmetkarınız olacağım" dedi. Açılış törenine katılan  Malatya eski Milletvekillerinden Süleyman Sarıbaş, "Vereceğiniz oy ülkenin geleceğini belirleyecek"derken,  Hekimhan'nın eski  Belediye Başkanlarından Ali Akyüz ise "Parti gözetmeksizin  oy verip Şinasi kardeşimizi Meclise göndereceğiz" şeklinde konuştu.

HEKİMHAN SEÇİM COŞKUSUNU HİSSETTİ

Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde  önceki seçimlere göre sessizlik içerisinde devam eden 1 Kasım seçimleri öncesinde, Hekimhan İlçesi MHP'nin seçim bürosu açılış töreninde seçimin coşkusunu ilk kez hissetti. İlçe Meydanında gerçekleşen seçim bürosu açılışına  partililer ve Hekimhanlılar büyük ilgi gösterirken, ilk sözü alan Malatya eski Milletvekillerinden  Süleyman Sarıbaş, 1  Kasım seçimlerinin tüm Türkiye açısından büyük önem taşıdığını vurguladı ve 1 oyun dahi bu seçimlerde büyük önem taşıdığını söyledi.

Şinasi Kazancıoğlu'na destek vermek için seçim çalışmalarına katıldığını da  belirten Sarıbaş, " Bugün burada Şinasi kardeşimizin 1 Kasım’da yapılacak seçimde ona destek vermek için toplanmış durumdayız. Bu seçim cumhuriyet kurulduğundan beri bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerden çok önemli. Cumhuriyetimizi kurduğumuz gün içinde bulunduğumuz ahval ve şartlar maalesef bugünde önümüze gelmiş durumda. Ülke bölünmeyle karşı karşıya . ülke bu emperyalist güçlerin bu ülkeyi talan etmesiyle karşı karşıya. Ülke Sevr’in hortlamasıyla karşı karşıya. Bir oy diye geçmeyin. Benim bir oyun çok önemi yok demeden verdiğimiz bir oy vereceğimiz bir oyun çok önemi var. Ya bu ülkenin elimizden gitmesine nedende olabilir. Ya da bu ülkenin şer odaklarından temizlenmesine vesile olabilir."şeklinde konuştu.

PARTİ GÖZETMEKSİZİN DESTEK

Sarıbaş'ın ardından konuşan, Hekimhan eski Belediye Başkanı  Ali Akyüz ise  parti gözetmeksizin herkesin Şinasi Kazancıoğlu'nu desteklemesini vurgulayarak  "Değerli Hekimhanlı hemşerilerim , bugün bir milat için toplanmış bulunmaktayız. Şinasi Kazancıoğlu kardeşimizin seçilmesi için tüm Hekimhanlılar olarak parti gözetmeksizin hep beraber el ele kola kola çalışarak, Şinasi Kazancıoğlu'nu meclise göndermeyi başaracağız." dedi.

"HİZMETKARINIZ OLACAĞIM"

Partililerin yoğun ilgisi altında konuşmasına başlayan Kazancıoğlu, ise seçilmesi halinde oy verdi vermedi ayrımı yapmadan herkesin hakkını ve hukukunu koruyacağını belirterek,  "Ankara'da hizmetkarınız olacağım" dedi. 

Kendisinin Hekimhan'da doğup büyüdüğünü ve  Hekimhan'a,  Malatya'ya hizmet etmeyi  arzuladığını  kaydeden Kazancıoğlu  "Hekimhan insanı farkında lığı yüksek olan insan demek, Hekimhan insanı analiz yapan insandır. Bu durumu değerlendirecektir. Ben Hekimhanlıyım. Okuduğum okul şurada. Aile mezarlığı yan tarafta ben buranın bir evladayım. Allah hepimize hayırlı bir ölüm ve hayırlı bir yaşam nasip etsin. Nerde yaşarsak yaşayalım ama Allah nasip ederse cenazemiz buraya gelecek . cenazemizin geleceği bir mekana ve bölgeye, Allah bize sağlık nasip etsin ki hizmet edelim. Yarın inşallah seçildiğimizde. Aile büyüklerimizin ve ağabeylerimizin dediği gibi. Kapımızdan içeri girene neci, nereli olduğunu sormadan. İhtiyacı olduğu sürece hukuki ve ahlaki olarak daima yanında olacağıma söz veriyorum. Bütün hemşerilerime söylüyorum. Akçadağlı, Doğanşehirli, Doğanyollu nereli olursa olsun şunu bilsinler ben onların sadece bit temsilcisi olarak kalmayacağım ben onların ankarada ki hizmetkarı olacağım. Gönülleri rahat olsun. Ben Hekimhanlı hemşerilerimi baştan sona kadar temsil edeceğim. Allah neyi nasip eder bilmiyoruz. Ama sizin vekaleteniz alırsam o vekaleti ömür boyunca başımın üstünde taşıyacağıma söz veriyorum. Arkadaşlar Hekimhan gerçekten önemli bir yer. Hekimhan'ın yer altıda zengin yer üstüde zengin. Yer altı zenginliği madenler yerüstü zenginliği insanları. İnşallah bir kasımdan sonra bu zenginliği değerlendirecek güzel ortamlar olacak bunu ,n içinde bu naçizane kardeşiniz elinden geleni yapacaktır. "

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim bürosu açıldı. Daha sonra törene katılan  konuklara yemek ikramında bulunuldu. 

Seçim bürosunun açılışının ardından MHP heyeti  Hekimhan ilçe merkezinde esnafı dolaşarak sorunlarını dinledi ve 1 Kasım seçimlerinde verilecek oyun ülke açısından ne kadar önemli olduğunu anlattılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız