SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Yardım Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ
 
Hekimhan Kaymakanlığı'nın öncülüğünde, Hekimhan Belediyesi ile ilçeye bağlı Kocaözü Belediyesi, Güzelyurt Belediyesi, Kurşunlu Belediyesi, Hasançelebi Belediyesi ve Girmana Belediyesi'nin katkılarıyla, Van'daki depremlerden sonra mağdur olan vatandaşlara yapılabilecek yardımlar ele alındı. 
 
Hekimhan Kaymakamlığı'nda yapılan toplantıya, Kaymakam Nurettin Dayan, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları , Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ve Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül katıldı.  
 
"DUYARLI OLMALIYIZ"
 
Toplantıda konuşan Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, " Van İlimizde meydana gelen 7.2 deprem sonrası binlerce vatandaşımız öldü. Birçok bina oturulamaz halde veya yıkıldı. Bizde Hekimhan ilçesi olarak her zaman olduğu gibi duyarlı davranarak yapmak istediklerimizi, yapabileceklerimizi konuşmak ve ortak bir karar almak için belediye başkanlarımızla bir araya geldik." dedi. 
 
"İHTİYAÇLARI SORDUK"
 
Van'daki yetkililer ile irtibata geçip ihtiyaçlar konusunda bilgi aldıklarını söylene Kaymakam Dayan, " Van depreminde evleri zarar gören vatandaşlarımızın ailelerini, Hekimhan ilçemize, okulların yazın kapanmasına kadar geçecek sürede misafir etme kararını aldık. Bu çerçevede bu vatandaşlarımıza, evlerini bu süre zarfı içinde vermek isteyen hemşerilerimiz müracaat yeri olarak aşağıda belirtilen iletişim adreslerine ve telefonlarına ulaşabilirler. Ayrıca evlere yerleştirilecek Vanlı kardeşlerimizin buradaki yiyecek, giyecek vb ihtiyaçlarını karşılamak isteyen değerli Hekimhanlılarında aşağıda iletişim adreslerine ve telefonlarına ulaşabilirler. Başlattığımız bu yardım kampanyasının amacına ulaşacağını umarak, Hekimhanlı halkımızın yardımlarını bekliyoruz." dedi. 
 
YARDIM İÇİN TELEFON NUMARALARI:
 
Hekimhan Kaymakamlığı:
Cafer DİLEK (0422-7131019)
Özel Kalem Müdürü
 
Hekimhan Belediyesi: (0422-7133086)
Kocaözü Belediyesi: (0422-7226003)
Kurşunlu Belediyesi: (0422-7351135)
Hasançelebi Belediyesi: (0422 -7436516)
Güzelyurt Belediyesi: (0422-7234002)
Girmana Belediyesi: (0422-7311127)
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız