SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'daki Kazada 2 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-08-22 03:23:41
Hekimhan'daki Kazada 2 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde cenazede dönmekte olanların bulunduğu otomobil, yolda takla attı. Kaza da 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Sivas Karayolu Hasançelebi Mahallesi yakınlarında meydan geldi. Mehmet Özerdil yönetimindeki 44 NA 228 plakalı otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı takla attı.  Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan sürücü Özerdil ile İsmail Ceyhan  yaşamlarını yitirirken, Şakir Özen, Abdulvahap Babacan ve Cebrail Bingöl de yaralandılar.

Çevredeki vatandaşların aradığı 112 Acil Servisin o esnada Hekimhan ilçe merkezinde ambulans bulunmadığını belirttiği ve Kuluncak ilçesinden ambulans yönlendirdiğini aktardığı öğrenildi.

Kaza yerine giden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise, araçta sıkışan yaralıları çıkarttılar, yolda ve araçta güvenlik önlemi aldılar.

Kazaya karışan otomobilde bulunanların Hekimhan’ın Taşoluk Mahallesi'e Arda Şeker adlı çocuğun cenazesi için gittikleri taziyeden dönmekte iken kazaya karıştıkları kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza1

kaza2

kaza3

kaza4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Mehmet eniştem allah mekanını cennet etsin senin kalan ömrünü oğlun musayA versin amin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSA ÖZERDİL (1 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    o musa benim yıllar sonra kazayı araştırdım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • osman gùneş (7 yıl önce)
    Alllah rahmet eylesin mekanı cennet eylesin mehmet kardeşimin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Halil gültekin (7 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin Mehmet kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir bakay (7 yıl önce)
    Alah mekanını cennet etsin mehmet kardeşim sen iyi bir insandın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah akatay (7 yıl önce)
    Mekanını z cennet olur inşallah memet abi mız üzdü bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • İSO gardaşım Allah mekanını cennet eylesin aylar geçti unutulmadın kardeşim........
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sahinler,doganlar,kartallar... Bu araclari araba diye zamaninda bize kakalayan firmaya yaziklar olsun. Allah rahmet eylesin vefat edenlere.
    0
    0
    Yanıtla