SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan'ı Değiştireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan Belediye Başkan adayı Kemal Deniz, uzman kadrolarla hazırlanan 60 proje ile Hekimhan’ın çehresinin değişeceğini ve hizmetler geleceğini kaydetti.  

Hekimhan için hazırlanan 60 projenin ilçeye hayat vereceğini belirten Kemal Deniz, “Biz Hekimhan’da en büyük yatırımı insana yapacağız. Hekimhan’da insan odaklı, Hekimhanlıların hayatını kolaylaştıran ve güzelleştiren hizmetlere imza atacağız. Hekimhan’ın, Hekimhanlıların beklentileri bizim için esastır. Hekimhan’ın hizmet istediğini, ilçenin yaşam kalitesini arttıran projeler istediğini biliyoruz. Bu noktada uzman ekibimle birlikte göreve hazırız. Hekimhan için 60 tane projemiz var. Biz Hekimhan’ı önce değiştireceğiz, sonra geliştireceğiz, en sonunda da güzelleştireceğiz. Hekimhan’a aşkla bağlıyız Hekimhan’a büyük tutkumuz var. Gerçekleştireceğimiz TOKİ işbirliğiyle ucuz konut projesi, MYO'nda yeni bölüm açılması ve fakülteye dönüştürme projesi, Hekimhan Spor Okulu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, Maden işletmelerinin en üst seviyede çalışabilmesi için teşvik projeleri, Sosyal Tesis Projesi, Prestij Cadde ve Meydan Projesi, Proje Geliştirme ve Uygulama Merkezi, Hekimhan Belediyesi Bilgi İletişim Merkezi projesi, Sağlıklı yaşam projeleri, Aşevi, Aile ve Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Çocuk Oyun Parkları projesi,  Çok amaçlı bir kültür merkezi projesi, Küçük ve orta işletmeleri teşvik projesi,  Modern ve çağdaş pazaryeri projesi, Yap- işlet- devret modeliyle sosyal park projesi,  Yeni belediye hizmet binası projesi, Mobil hizmet ekibi kurma projesi, Çöp depolama ve ayrıştırma projesi, Muhtar evleri projesi, Tarım ve Hayvancılığı geliştirme projesi, Hekimhan cevizini tanıtım ve yaygınlaştırma projesi, Estetik ve mimarı bir görünüme sahip cami kazandırma Projesi, İlçe konseyi oluşturma Projesi, ‘Temiz ve içilebilir bir su hayat demektir’ bilinciyle su projeleri, Modern bir hayvan kesimhane projesi, El sanatlarına işlerlik kazandırma projesi, Ev hanımlarının ürettiklerini pazarlama merkezi projesi, Modern İtfaiye Araçları projesi, Tarihi Evlerin Restorasyonu projesi, Meslek Edinme Kursları projesi, Evde Bakım Hizmetleri projesi,  Avrupa Birliği ve ilgili Bakanlıklar destekli istihdam projesi, Kardeş Belediyecilik projesi, İlçedeki mevcut binaların dış görünümü modernleştirme projesi, Beyaz Masa, Alo Belediye ve E-Belediye projeleri, Tarihi yapıların dokularını koruma projesi, Yaşlılara ve Kimsesizlere Minnet Projesi, Her hafta Cuma günü Halkla Buluşma Projesi, Hayır Çarşısı projesi, Kültürel, sanatsal festivaller düzenleme projesi, Kültür varlıklarını koruma ve turizm geliştirme projesi,  Eğitime destek projesi gibi projelerle Hekimhan’ın ve Hekimhanlıların ilçe yaşamı adına tüm ihtiyaçlarını karşılayan, belediyecilik açısından Türkiye'ye örnek bir model teşkil eden, güçlü ve büyük Hekimhan Belediyesi'ni tesis edeceğiz. Biz göreve hazırız. Gayet mantıklı ve makul bilimsel verilere dayanarak gerçekleştireceğimiz bu projelerle Hekimhan'ın gelişimini sağlayacağız. Bu konuda kararlıyız. Hekimhan'ın emanetine, Hekimhanlıların emanetine gözümüz gibi bakacak, Hekimhan’ı modern belediyeciliğin merkezi yapacağız’’ dedi.

Kemal Deniz, ‘‘Belediyecilik, diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir, bizim nazarımızda sadece Hekimhan’a hizmetkarlık olacaktır. Hayata geçireceğimiz projeler, Hekimhanlıların mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel Hekimhan Belediyesi bölgesine bir kimlik kazandırmak adına olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız