SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhanlılara Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 12. genel kurulu yapıldı. Kumrular Caddesi No: 4/7 adresinde bulunan dernek binasında yapılan kongrede üç dönemdir başkanlığı yürüten Hasan Alıcı'nın başkan adayı olmadığı kongrede yeni oluşan yönetim kurulu başkanlığına Celal Karadağ (fotoğrafta sağ baştaki) seçildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının söylenmesinden sonra Sırrı Yetkin’in başkanlığı, Murat Akaslan ve Şamil Akaslan’ın yazmanlığı ile divan oluşturdu. Yönetim ve denetim kurulu raporları görüşüldü, raporların aklanmasının ardından seçim gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu ve Denetleme Kurulu üyeliklerine aşağıdaki kişiler seçildiler:

* Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:
Celal Karadağ
Abdurrahman Kurdoğlu
Murat Akaslan
Mehmet Akkaya
Süleyman Kırıcı
İsmail Adıgüzel
Selami Çavdar

* Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Tamer Tektaş
Hasan Alıcı
Ahmet Türker
Hasan Koluaçık
Sırrı Yetkin
Cebrail Yıldız
Mehmet Özhan

* Denetleme Kurulu Asıl Üyeler:
Fikret Türker
Turan Gür
Ali Koç

* Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:
Şamil Akasalan
Orhan Türker
Ekrem Erdem

Genel kurulda derneğin çeşitli etkinlikler yaparak daha aktif hale getirilmesi için öneriler ve istekler şöyle sıralandı:

* Kadın kolu ve gençlik kolunun kurularak etkin hale getirilmesi
* Toplumsal-kültürel etkinliklere ağırlık verilmesi
* Hekimhan ile iletişimin geliştirilmesi
* Üye sayısının artırılması
* Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Ankara’da bulunan Hekimhan köy derneklerinin üst birliği gibi olması
* Hekimhan ve Malatya basını ile iletişim kurulması
* Derneğin Hekimhan yerel gazetelerini bulundurması

Divan başkanının geçmiş yönetime teşekkür, yeni yönetime başarı dilekleriyle kongre sona erdi.

Dernek Başkanı Celal Karadağ, var olan dernek binasının daha sağlıklı ve kullanışlı duruma getirmeyi, gerektiğinde yeni bir yer tutularak daha da işlerlik kazanadırmayı amaçladıklarını belirtti.

HABER: Süleyman ÖZEROL
FOTOĞRAF: Osman ÇELİK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız