SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhanlıların Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:13
Hekimhanlıların Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ‘nin olağan genel kurulu Kumrular Caddesi 4/7 adresinde bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Yönetim Abdurrahman Kurtoğlu başkanlığında oluşturuldu.

Cebrail Yıldız'ın divan başkanı, Süleyman Özerol ve Hakkı Adıgüzel'in yazman olarak seçildiği divan ile gerçekleşen kongrede çeşitli konularda görüşlerini dile getirenler oldu, ancak gündeme derneğe yer alma konusu damgasını vurdu.

Önceki dönem başkanlık yapan Celal Karadağ dernekte değişim ve gelişim gerektiğini dile getirirken, 2012-2014 döneminde başkanlığa seçilen Abdurrahman Kurtoğlu da kongrede dile getirilen konuları ve durumu dikkate alarak özellikle derneğe yer alma konusunu gündemde tutacaklarını belirtti.

Derneğin kira sorununun çözülmesi ve yer alınması konusunda yönetime tam yetki verilmesi, üyelerin aidatlar dışında derneğe bağış yaparak destek olması, üyelerle ve Hekimhanlılarla iletişimin sağlanması için bilgisayarın etkin duruma getirilerek internet ağının oluşturulması, diğer Malatyalı derneklerle iletişimin koparılmaması, yöre kültür ve sanatı ile ilgili çalışmalara yer verilmesi konuları kongrede öne çıkan konular oldu.

Derneğin kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler   

1. Abdurrahman Kurtoğlu 

2. Cebrail Yıldız  

3. Hasan Alıcı  

4. Celal Karadağ  

5. İsmail Adıgüzel  

6. Murat Akaslan

7. Selami Çavdar  

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler  

1. Mehmet Bülbül

2. Hüseyin Kılıç

3. Mehmet Akkaya

4. Haydar Bal

5. Süleyman Özerol

6. Ali Koç

7. Süleyman Akyüz

Denetleme  Kurulu Asıl Üyeler

1. Mehmet Özhan  

2. Hasan Koluaçık  

3. Hakkı Adıgüzel  

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

1. Mehmet Avşar

2. Sırrı Yetkin 

3. Doğan Çavdar

FOTOĞRAF: Derneğin yeni başkanı Abdurrahman Kurtoğlu (soldaki) ve eski başkanı Celal Karadağ

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız