SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Helal Olsun Size.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:17
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde AKP İlçe Teşkilatı tarafından “Toplumsal Değişim ve Aile Paneli” düzenlendi. 

Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Değişim ve Aile Paneli” vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Panele konuşmacı olarak Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Yahya Akman, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Mazhar Bağlı katıldı. Programa, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AKP Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekillerini görmeye gelen vatandaşlar Gençlik merkezini tıka basa doldurdu. Malatya Milletvekili MKYK üyesi Öznur Çalık kadınların yanına giderek kucağına çocuk alıp sevdi. Milletvekillerinin yerlerini almasından sonra panel açılışını

Panel konuşmasını yapan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Mazhar Bağlı; “Açıkçası toplumu bir arada tutan toplumsal birlikteliği sağlayan toplumun temel değerlerini oluşturan ve çekirdek yapı olarak oluşan aile bu dünyanın da üzerinde durduğu sıkça bahse konu edilen temel sosyolojik olgulardan biridir” dedi.

“Toplumsal Değişim ve Aile Paneli” konuşan AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık şu ifadelerde bulundu:

“Öncelikle Siverek’e beni davet eden değerli dernek başkanımız Zeynep hanıma ve çok değerli milletvekillerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki ben bu ortamı gördüm. Şimdi çok fazla panelde kadın konuşuyoruz. Kadınlar geliyor hiç erkek gelmiyor ama bugün Siverek bence bir tarih yazıyor. Annenin konuşulacağı kadının konuşulacağı ailenin konuşulacağı yere ne kadar kadın gelmişse onun kadar da erkek gelmiş. Helal olsun size. Şimdi aileyi sizlere tarif etmek kadını tarif etmek güneydoğuda doğuda kadını tarif etmek hele de Siverek’te asla doğru olmayacaktır. Doğuda anne olmak ve doğuda aileyi temel diğeri kadın olmak nedir, onu paylaşalım diyorum. Ben Malatya milletvekiliyim 2 evladım var ve doğuda kadın olmanın hele kadınla birlikte siyaset yapmanın ne kadar zor olduğunu bilen insanlardan biriyim ve bunları söylerken öncelikle hangi zor şartlar altında zor koşullar altında kadın olarak mücadele ettiğimizden size bahsetmeyeceğim. Çünkü zaten kadınlarımız bunu yaşıyor. Bunu biliyor bunu görüyor doğdukları andan itibaren kız çocuğu doğurduğunda ve erkek çocuğu doğurduğunda yüzümüzdeki o ifadeyi hepimiz çok iyi biliyoruz.” 

Konuşmaların ardından milletvekilleri gençlik merkezinden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız