SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Helalleşme Dönemi"

A- A+ PAYLAŞ

 

AKP’den ikinci kez Malatya Milletvekili seçilen Öznur Çalık, Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı.

Beraberinde AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, eşi Kenan Çalık ve partililerle birlikte Malatya Adliyesi'ne gelerek burada seçim kuruluna giden Milletvekili Öznur çalık, Seçim Müdürü Gürsel Dursun'dan mazbatasını teslim aldı.

Çalık, "Allah utandırmasın. Seçim süresince emeği geçen AK Parti İl Başkanı, Milletvekili arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarına, emeği geçen herkese, tüm Malatya halkına, eşim ve aileme teşekkür ederim. Biz daha fazla çalışmamızı gerektiğini biliyoruz. Sandığı yüzde 87 oranında gidilmesi bizi onurlandırmıştır. Malatya AK Parti genel merkezince dikkat çekilen bir il olmuştur. Malatya AK Parti'ye en fazla destek veren 5 il arasındadır. Helalleşme dönemi diyoruz. Öncelikle milletvekilleri olarak Malatya ve Türkiye için çalışmak zorundayız. Sorumluluğumuzun çok daha fazla arttığının farkındayız. Verilen destek bizi kibirlendirmeyecektir" dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise Malatya'nın hükümetin vereceği hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız