SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helallik İçin Baba Ocağına Götürüldü

0
Güncellendi - 2016-05-04 15:08:44
Helallik İçin Baba Ocağına Götürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, Akçadağ ilçesinde baba ocağına son kez helallik için getirildi.

Hastane morgundan alınan şehidin naaşı askeri araç ile ilçeye bağlı Aktepe Mahallesi’ne helallik için getirildi. Burada şehit için helallik istenirken, gözyaşları sel oldu. Şehidin kardeşleri aracın üzerine çıkarak, Türk Bayrağı'na sarılı tabuta sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin kızı Melek ve oğlu Enes Aslan da son kez babalarının tabunu öperken, şehidin eşi Şaynur Aslan ise güçlükle ayakta durabildi.

Vali Süleyman Kamçı ile yetkililerin de hazır bulunduğu evin önünde şehidin cenazesi daha sonra tören alanı için Hükümet Meydanı yanına götürüldü.

Kaynak : İha

ŞEHİDİN KARDEŞLERİ YAKINLARI BOĞULDU. (CAHİT ÖZÇELİK  - HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdullah (7 yıl önce)
    MERAK EDİYORUM........ TÜM MALATYA MİLLETVEKİLLERİ BURADAYDI KİMLER CENAZE MERASİMİNE KATILDI.
    0
    0
    Yanıtla