SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hele Bir Siyasi Parti Var ki!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:06
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP olarak Türkiye’nin önünü tıkayacak bir parti olmadıklarını söyledi. 

CHP Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen bayramlaşmada ilk olarak söz alan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, her bayram öncesi bazı temennilerde bulunduklarını ancak hiçbirinin gerçekleşmediğini belirterek “Önümüzdeki bayramda bu sıkıntılardan kurtulduğumu, daha demokratik bir yapının kurulduğu bir bayram olması ya da önümüzdeki günlere böyle günlerin gelmesini temenni ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da tüm Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, Orta Doğu’da kan ve gözyaşının olmadığı bir bayramı geçirmeyi temenni ettiklerini söyledi. Son dönemlerde bölgede bayramların mutlu geçemediğini belirten Ağbaba, koalisyon görüşmelerine de değindi.

Seçim sonrası oluşan tabloda hiçbir siyasi partinin CHP ile koalisyon yapmam demediğini belirten Ağbaba, hatta bazı partilerin CHP’yi işaret ettiğini söyledi. Üstü kapalı olarak meclis başkanlığı seçimlerinde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştiren Ağbaba, “Hele bir siyasi parti var ki maalesef 4 yıldır AKP politikalarını eleştirdi ama geldi meclis başkanlığı seçiminde AKP’ye koltuk değnekliği yaptı. TBMM başkanlığını çeşitli kaprisler yaparak ve küserek AKP’ye hediye etti” dedi.

AKPe yapılan koalisyon görüşmeleri için, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun daha önceden açıkladığı 14 şartı dile getiren Ağbaba, bunlar çerçevesinde hükümetin bir an önce kurulmasından yana olduklarını söyledi. Hiçbir zaman Türkiye’nin önünü tıkayacak bir parti olmadıklarını ifade eden Ağbaba, “Bütün siyasi partilerle görüşeceğiz ve görüşmeye de hazırız. O yüzden yüzde 60 blok denilen seçeneği de aklımızdan çıkarmış değiliz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız