SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopter İle Getirildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:51:11
Helikopter İle Getirildiler
A- A+ PAYLAŞ

 
Etkili olan kar yağışı sonrası, karayolu ile ulaşımda zorluklar yaşanması nedeniyle, Pütürge ilçesinde doğum yapan kadın ile bebeği, Malatya'ya askeri helikopter ile getirildi. 
 
İlçenin, Taşbaşı Mahallesi'nde oturan Zöhre Şeker (32) , doğum sancıları tutunca Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkek bebek dünyaya getiren Zöhre Şeker ile bebeğinin durumlarının iyi olmaması üzerine Malatya'ya sevk edilmelerine karar verildi. Yolun kapalı olması nedeni ile durum  Malatya İl Kriz Merkezi'ne bildirildi. 
 
Gece, Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan bir helikopter ile sağlık ekibini ve yoğun bakım küvezi Pütürge'ye gönderildi. Bölgedeki tipi nedeniyle önce iniş yapamayan askeri helikopter, ikinci denemede futbol sahasına iniş yaparak, bebek ve anneyi alarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne ulaştırdı. 
 
KAPALI KÖY YOLU SAYISI

Kar yağışı nedeniyle, Pazartesi günü itibari ile kapalı olan köy yolu sayısının 248 olduğu öğrenildi.  

Kapalı olan köy yolu sayısının ilçelere göre dağılımı şöyle; “Merkez 5, Akçadağ 54, Arapgir 30, Aguvan 12, Darende 32, Doğanşehir 9, Doğanyol 3, Hekimhan 44, Kale 5, Kuluncak 13, Pütürge 33, Yazıhan 6 ve Yeşilyurt 2."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız