SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopter İle Getirildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:14
Helikopter İle Getirildiler
A- A+ PAYLAŞ
Pütürge'de kar yağışı nedeni ile il merkezine ulaşımı sağlayan karayolunda ulaşımın güçlükle sağlanması sonucu, durumu acil olan anne ve yeni doğan bebeği, askeri helikopter ile Malatya'daki hastaneye getirildi. 
 
Tosunlu Köyü'nde yaşayan 28 yaşındaki Türkan Ayla, doğum sancısı tutunca Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Pütürge Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan genç kadına burada doğum yaptırıldı. Bir erkek çocuk dünyaya getiren Türkan Ayla ile bebeğinin durumu kötüleşince Malatya'ya acil olarak sevk edilmesi gerekti. Durum Malatya Valiliği'ne bildirilince, 2. Ordu Komutanlığı tarafından Malatya'daki Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan sağlık ekibi ile birlikte kalkan askeri helikopter, Pütürge ilçesine gitti. Pütürge futbol sahasına inen askeri helikoptere bindirilen bebek ile annesi, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi. Bu arada, Pütürge ilçesine bağlı Yamaç köyünde ise böbrek hastası olan Osman Taş, yine köye gönderilen askeri helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız