SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopter İle Kurtarıldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:10
Helikopter İle Kurtarıldılar
A- A+ PAYLAŞ
Sobadan zehirlenen bir kişi ile köyünde rahatsızlanan genç mahsur kaldıkları yerlerden askeri helikopter ile hastaneye ulaştırıldı. 
 
Akçadağ  Kürecik  bölgesinde bulunan mermer ocağının şantiyesinde bekçi olarak görev yapan Abdulvahap Çelebi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Durumun farkedilmesi sonrasında yolların kardan dolayı kapalı olması üzerine Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na bilgi verildi. Bölgeye yönlendirilen askeri helikopter, zehirlenen Addulvahap Çelebi'ye ulaştı ve ilk müdahale askeri sağlık personeli tarafından yapıldı. Şahıs daha sonra helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirilerek, tedavi altına alındı. 
 
Pütürge ilçesindeki Yamaç köyünde ise rahatsızlanan Yasemin Şahin (19), için yolların kapalı olması nedeniyle gece saatlerinde Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na ait askeri helikopter bölgeye gönderildi. Genç kız Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirilerek, burada tedavi altına alındı. 
 
Ulutaş Köyünde ise Beyaz Kalkan adlı hamile kadın, İl Özel İdare'ye ait iş makinelerini yolu açmasıyla bölgeye ulaşan ambulansla Malatya'ya getirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız