SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikoptere de Sis Engeli

A- A+ PAYLAŞ

Köyünde rahatsızlanan hamile kadın, kar nedeniyle yolun kapalı olmasından hastaneye getirilemeyince helikopter getirmek istedi, ancak helikopter sis nedeniyle köye inemedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Pütürge ilçesi bağlı Teluşağı köyünde meydana geldi. Hamile olan Gülden Tanrıverdi isimli kadın, rahatsızlanınca hastaneye götürülmek istendi. Ancak kar nedeniyle köy yolunun kapalı olmasından dolayı 2. Ordu Komutanlığı'ndan yardım istendi.

Malatya'dan köye giden helikopter sis nedeniyle köye inemedi. Helikopterin Pütürge ilçe merkezine iniş yaptığı bildirildi. Sağlık ekiplerinin kadına ulaşmaya çalıştığı ve ilçe merkezine getirince kadının Helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirileceği bildirildi.

4 ÖĞRENCİ KURTARILDI..
Bu arada Pütürge ilçesinde köylerine giderken kayıp olan ve ulaşılmayan 4 liseli öğrenci, doğum için köye giden ambulans tarafından donmaktan son anda kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Pütürge ilçesinde okulların kardan dolayı tatil edilmesi üzerine 4 öğrenci, yaya olarak Meşedibi köyüne giderken yolda mahsur kaldılar. Tüm çalışmalara karşın öğrencilere ulaşılamazken, Teluşağı köyündeki bir doğum için dozerle açılan yolda giden ambulansı fark eden öğrenciler, görevlileri durdurarak kurtuldular.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız