SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem Ağlattı, Hem Oynattı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Oğuz Aksaç sahne aldı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Oğuz Aksaç, kimi zaman gençleri ağlattı, kimi zamansa halay çektirdi. Sahne performansıyla büyük alkış alan Aksaç, üniversite öğrencilerini türküye doyurdu.

Aksaç, birbirinden ilginç hareketleriyle de büyük alkış alırken, konser sonunda İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Aksaç'a çiçek takdiminde bulundu. Çiçek takdiminin ardından bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, üniversite öğrencilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

Üniversitenin Bahar Şenlikleri'nin 20 ve 21 Mayıs programları da şöyle:

"20 Mayıs Perşembe günü Türk Telekom etkinlikleri, üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Cemal Yurga’nın sunacağı ‘Magazin Yaşamın Müzik Beğenisine Etkisi’ başlıklı konferansı, öğretim üyemiz Doç. Dr. İsmet Emre’nin sunacağı ‘Okuma Kültürünün Bireyleşmeye Katkısı’ başlıklı konferansı ve sanatçı Mirkelam ile Kargo grubunun konseriyle tamamlanacak.

16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri’nin dördüncü ve son günü olan 21 Mayıs'ta ise ise satranç turnuvası finali, Türkçe Topluluğu tarafından düzenlenen Malatyalı Şairler programı, 1. Engelliler Spor Şenliği, tiyatro, Burcu Göker ve Eric Jenkins ikilisinin sunacağı piyano ve kemen dinletisi ve sanatçı Yonca Lodi konseri ile son bulacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız