SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem de Alman Kurduymuş!

A- A+ PAYLAŞ

Birçok yerde hırsızı caydırmak için "Dikkat Köpek Var!" uyarısından medet umulurken, Malatya'daki olay köpeklerin, en azından Alman kurt köpeklerinin caydırıcılığının tartışmalı olduğunu ortaya koydu. Bir evin bahçesindeki kulübeden aynı anda 3 adet Alman kurt köpeğinin çalındığı bildirilirken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 66 yaşındaki M.B., polise başvurarak evinin bahçesinde bulunan kulübeden 3 adet Alman kurt köpeğinin gündüz saatlerinde çalındığını bildirdi. Polis bu başvuru üzerine kurt köpeklerinin bulunması ve hırsızın yakalanması için araştırma yapıyor.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 66 yaşındaki M.A.G., sattığı çeşitli marka çorapları bez torba içerisinde bir işhanının bodrumuna bıraktığını, ertesi gün çorapları bulamadığını belirterek şikayetçi oldu.

20 yaşındaki C.D.’nin, çarşı merkezinde gezdikten sonra bindiği dolmuşta içerisinde kimliklerinin bulunduğu cüzdanının çalındığını fark ederek polise başvurduğu bildirildi.

Şire Pazarı’nda bekçilik yapan 41 yaşındaki K.G., polise başvurarak 21.20 sıralarında Sancaktar Mezarlığı’na bakan kısımda 4 şahsın içeriye girip dükkanların kapılarını kontrol ettiğini, kendisini görünce kaçtıklarını polise anlattı. Polis olayla ilgili 20 yaşındaki M.B., 17 yaşındaki M.T., 18 yaşındaki G.G. ile 13 yaşındaki A.A.’yı yakaladı. Soruşturma sürüyor.

31 yaşındaki M.B. adlı şahsın Kiltepe Mahallesi’ndeki evinin önüne parkettiği otodan 14 ekran LCD televizyon ile CD çaların çalındığı bildirildi.

25 yaşındaki Z.G. adlı bayanın, İnönü Caddesi’nde kurs gördüğü okulda askılığa astığı kabandaki cep telefonu çalındı.

Kırçuval Mahallesi’nde oturan 40 yaşındaki H.K. adlı kadın, alışveriş yaptıktan sonra evine döndüğünde, içerisinde 270 liranın bulunduğu cüzdanının çalındığını fark ederek polise başvurdu.

26 yaşındaki Ö.K. adlı bayan, kredi kartını İnönü Caddesi’ndeki bir bankanın ATM’sinde unuttuğunu, daha sonra bankaya gittiğinde, kartından 440 lira çekildiğini öğrendiğini polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

Özalper Mahallesi’nde 52 yaşındaki M.B.’ye ait işyerinden 1 CD çalar, 2 hoparlör, 10 CD ile el çantası çalındı.

Cevatpaşa Mahallesi’nde park halinde olan 36 yaşındaki H.Z.’ye ait 44..789 plakalı otodan CD çalar ile iki hoparlörünün çalındığı bildirildi.

Hacıabdi Mahallesi’nde park halinde olan 50 yaşındaki G.E.’ye ait 44..967 plakalı otodan kasetçalar, el feneri ile el çantası çalındı.

Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir otelde kalan Gürcistan uyruklu 51 yaşındaki L.T. adlı kadın da, otel çalışanı olan M.A.’ya kredi kartı borcunu yatırması için 500 lira para, nüfus cüzdanı ve kimlik kartını verdiğini, şahsın otele geri dönmediğini, parasını çaldığını düşündüğünü bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız