SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hem Hayırlı Olsun, Hem Güle Güle"

0
Güncellendi - 2016-06-08 02:08:58
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı AKP  Malatya Milletvekili Taha Özhan ile AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı karmaşık duygular içinde olduğunu ifade ederek, "Malatya’da huzurlu bir iki yıl geçirdim. Hem üzülüyoruz hem de güzel bir başka ile gidiyoruz. Onunda sevinci var. Sevildim mi üzüldüm mü derseniz. Her ikisinin ortasındayım. Malatya insanları ile havası ile gerçekten sevdiğim bir il bu nedenle herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Malatya Milletvekili Taha Özhan, Vali Süleyman Kamçı'ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise “Valimizi hem hayırlı olsun hem de güle güle demek için ziyaret ettik. Malatya da geçirdiği sürecin özetini almak hem de bizlere tavsiyeleri nelerdir. Yarım kalan şehrin ihtiyacı olan şeyler nelerdir. Onları öğrenmek için ziyaret ettik.” ifadelerini kullandı.

iha

val

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gökmen (7 yıl önce)
    Sizde hoşgeldiniz vekil beyler nerelerdesiniz yahu siz adaylık başvurusunda ilk sıraya istanbul yazdınız ama burdan seçildiniz buraya gelmeniz lazım kimse söylemedimi size seçim bölgeniz malatya haftayı isteyen yok sizden 3--4 ayda gelin oda yeter her hafta gelen vekil var mustafa şahin hep burda ama arada sizide görelim
    0
    0
    Yanıtla