SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hem Hukuka Hem Millete Hesap Verecekler"

0
Güncellendi - 2016-09-12 22:22:51
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “O bölgelerde bir takım provokasyonlar yapmaya çalışırlar, orada bayramı zehir etmeye çalışırlar ama bilsinler ki oradaki insanlar millete değil, Kandil’e hesap veriyorlardı. Millete, bulundukları ile ilçeye hizmet etmeleri gerekirken başka odaklara hizmet edenler, milletin parasını başka yerlere kullananlar araçları gereçleriyle yollara çukur açanlar, buda yetmezmiş gibi bombaların taşınmasına aracılık edenler elbette ki hem hukuka hem de millete hesap verecekler” dedi.

Bakan Tüfenkci, bayram namazını Eski Malatya’daki Ulu Cami’de kıldı. Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Tüfenkci, “Bayram namazını huzur içerisinde eda ettik. Tabi bu huzuru sağlayan başta 15 Temmuz gecesi şehit olan demokrasi şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vatanın huzur içerisinde kalabilmesi için gece gündü mücadele eden ve bu uğurda şehit olan bütün güvenlik güçlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Özellikle yapılan operasyonlarla huzuru sağlama yönünde gayret gösteren ve terörün inlerine girme noktasında büyük bir başarı sağlayan, dağlarda mücadele eden güvenlik güçlerimize de başarılar ve hayırlı bayramlar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Tüfenkci, bayramların bayram tadında geçmesini istediklerini belirterek, “İnsanlarımızın rahatı için gece gündüz demeden üreten Türkiye olsun diye bir yandan ekonomimizi canlandırmaya çalışıyoruz, bir yandan da terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Hem FETÖ terör örgütüyle hem PKK terör örgütüyle hem DEAŞ terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bunlara karşı asla ve asla Türkiye’nin başını önüne eğdirmeyeceğiz. Bunların oluşturmaya çalıştığı korku ve paniğe de asla ve asla prim vermeyeceğiz. Bunlara yardım ve yataklık eden 28 belediyeye kayyum atandı. Orada bir takım provokasyonlar yapmaya çalışırlar, orada bayramı zehir etmeye çalışırlar ama bilsinler ki oradaki insanlar millete değil, Kandil’e hesap veriyorlardı. Millete, bulundukları ile ilçeye hizmet etmeleri gerekirken başka odaklara hizmet edenler, milletin parasını başka yerlere kullananlar araçları gereçleriyle yollara çukur açanlar, buda yetmezmiş gibi bombaların taşınmasına aracılık edenler elbette ki hem hukuka hem de millete hesap verecekler. Kayyumlar atandı, bundan sonra o kayyumlar hangi usulsüzlükler yapılmış, nasıl yolsuzluklar yapılmış bunları belgeleyecek. Diğer bir yandan da o il ve ilçedeki insanlara en tabii hakları olan belediyecilik hizmetlerini en mükemmel şekilde verecekler. O bölgedeki, o yöredeki insanlarımızın gerçekten tahriklere kapılmadan, nasıl hizmet yapılır onu görerek, değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bunu kaşıyarak terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürmek isteyenler var. Milletimi inşallah bu oyuna gelmeden huzur içerisinde bayramlarımızı geçiririz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

bayr2

tüfenkci2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız