SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem Kutlama, Hem Başsağlığı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ın 12 Şubat günü gerçekleştirilen seçim sonrasında yeniden göreve getirilmesini tebrik ve Polatbaş'ın akrabasının kazada vefat etmesi nedeniyle baş sağlığı dileğini iletmek için ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, aynı zamanda istişarelerde de bulunacaklarını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ın amcasının torunu olan Malatya Belediyesi Otobüs Taşıma A.Ş'de (MOTAŞ) görevli Rahmi Kızıl (31), geçen hafta hava alanı yolunda kullandığı aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybetmişti. Kazada ölen Rahmi Kızıl, aynı zamanda il genel meclisi üyesi Abdurrahman Kızıl'ın da ağabeyinin oğlu olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız