SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem Okunup Hem Satılacak

0
Güncellendi - 2016-07-20 22:41:15
Hem Okunup Hem Satılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda Kitap Kafe açıldı. 10 bini aşkın eserle kitap dostlarına kapılarını açan Kitap Kafe, Malatya’nın kültür hayatına renk katıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın önemli sosyal-kültürel projelerinden biri olan Sanat Sokağı, adım adım bütünlüklü olarak hizmete giriyor. 7 konağın inşa edilerek her birine ayrı ayrı fonksiyonların yüklendiği Sanat Sokağı’nda Halıcı Merkezi, Gençlik Merkezi, Malatya Mutfağı’ndan sonra Kitap Kafe de açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen Kültürevi ile Çocuk Oyunevi ve Oyuncak Müzesi çalışmaları da son aşamaya geldi. Yine Sanat Sokağı’nda Antikacı; Ahşap Oyma Sanatı ürünleri ile Hat ve Tezhip ürünlerinin yer aldığı mekanlar da sanat dostlarının ilgisine sunuldu. MiniaMalatya gibi çok sayıda kültürel-sanatsal içerikli objelerin yer aldığı Sanat Sokağı, devamındaki Sanat Galerisi ve Merkezi ile bir Kültür Adası niteliği taşıyor.

Kitaplar hem okunup hem satın alınabilecek

10 bini aşkın kitapla hizmete giren Kitap Kafe, Malatya’nın önemli kültür duraklarından biri olmaya aday. Oluşturulan 2 katlı nezih ortamda kitap dostlarının çay, kahveleri eşliğinde arzu ettikleri kitapları okuyabilecekleri gibi yine talep etmeleri halinde kitap satın alabilecekler. Kitaba ulaşmanın kolaylaştığı mekanda, her alanda eserler bulunuyor.

Bülten

p3

Pano02

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zahid (7 yıl önce)
    Bu ve sanat sokağındaki diğer işyerleri ne zaman kiralama ihalesine çıkarılmış ve kimler, hangi kira bedelleriyle kazanmıştır.Duyan bilen var mı?Reis olmasa Malatya sizin yüzünüze bakmaz.Hoş siz de bu durumu çok iyi biliyorsunuz.Allah var; hesap günü var!
    0
    0
    Yanıtla