SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hem Rakiple, Hem Sahayla.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:56
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, şampiyonluk iddialarının bitmediğini kaydederek, “Şampiyonluk iddiamız devam ediyor” dedi. 

Altıparmak, Balıkesirspor maçında çok arzu ettikleri 3 puanı alamadıklarını kaydederek, “Balıkesirspor maçında çok arzu ettiğimiz bir 3 puan vardı. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi mücadele etmemize rağmen bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Ama golün dışında oynadığımız oyun ve verilen mücadeleden memnunuz. Maçın ilk yarısında da çok iyi oynadık ama özellikle ikinci yarıda kazanmayı çok daha fazla istedik. Kazanmak adına her şeyi yapan takım bizdik. Rakibimizin kontratak oynayacağını biliyorduk. Onlara da mümkün olduğunca önlem almaya çalıştık. Ancak rakibimizin de 2-3 tane pozisyonu var. Bazen maç şansınızın maç günü yanınızda olmazı lazım. Belki de son dakikadaki topumuz direğe çarpmayıp, gol olsa her şey daha farklı olacaktı” ifadelerini kullandı.

Ligde kendileri adına henüz biten bir şeyin olmadığına değinen tecrübeli teknik adam, “Taraftarlarımız gerçekten muheşemdi. İnanılmaz bir destek verdiler. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlara da galibiyet armağan etmek istiyorduk ama olmadı. Ama biz aynı şekilde her şeye devam ediyoruz. Hedeflerimizde devam ediyor. Bitmiş bir şey yok. Verdiğimiz mücadele bizleri daha da umutlandırdı. İnşallah yakalayacağımız bir seriyle yukarılarda olmak istiyoruz. Çünkü artık rakiplerimiz puan kaybetmeye başlayacak, haftalar zorlaşacak ve stresli haftalar başlayacak. Bu anlamda biz çok şanslıyız. Daha tecrübeli ve bunu daha önceden yaşamış olan futbolculara sahibiz. Buda bizim için avantaj olacak” diye konuştu.

Altıparmak, Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya çok elverişli olmadığına da işaret ederek, “Bir an önce sahamızın düzelmesini bekliyoruz. Gerçekten hem rakiple hem de sahayla uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz. Antrenmanlarda çalışıyoruz ama bu sahada çalıştıklarımızı uygulama şansımız pek fazla olmuyor. Bunların hiçbiri bahane değil, biz saha şartlarına göre çalışıp, oynamaya çalışacağız. İnşallah hedefimize de bu şekilde ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Denizli Belediyespor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini belirterek, “Bizim için her maç önemli. Balıkesirspor maçı da bizim için diğer maçlardan farklı değil. Denizli Belediyespor karşılaşması da bu maçlardan birisi. Rakibimizin durumu çok kritik. Bu anlamda rakibimizin ne yapacağını ve nasıl oynayacağını biliyoruz. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Ama önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Çünkü biz istedikten sonra rakibimizi yenecek gücümüz var. İnşallah Pazar günü istediklerimizi sahaya yansıtıp, istediğimiz 3 puanı alacağız” dedi.

Altıparmak, şampiyonluk iddialarının devam ettiğine de vurgu yaparak, “Lig başladığında hedef takımlar vardı. Bütün takımlar şampiyonluğa oynuyordu. Bütün takımlar böyle ama haftalar ilerledikçe herkes kendi yerini bulmaya başlıyor. Bizde inşallah bundan sonra kendi yerimiz olan üst sıraları yakalayacağız. Şampiyonluk iddiamız bitmemiştir, hiçbir zaman da bitmeyecektir. Lig uzun bir maraton ve biz ilk gün geldiğimizde ne söylediysek, şimdi de bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız