SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hem Sevinçliyim, Hem Hüzünlüyüm..''

A- A+ PAYLAŞ

İşadamı Hasan Süzer, 3 yıl önce kaybettiği oğlunun adının verildiği caddenin açılışında, duygularını "Hem sevinçliyim, hem hüzünlüyüm" diye ifade ederken, gözyaşlarını tutamadı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinden olan işadamı Hasan Süzer'in 2002 yılında karaciğer yetmezliği sonucu vefat eden oğlu Cengizhan Süzer'in adı, Akçadağ Kültür ve Sanat Şenlikleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir törenle Ören Beldesindeki 2 bin 200 metre uzunluğundaki caddeye verildi.

Ören'deki "Cengizhan Süzer Caddesi'nin açılış törenine; Süzer ailesi fertlerinin yanı sıra CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Akçadağ Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Törende Hasan Süzer, eşi İsmet Süzer, oğullarından Kemal Süzer, merhum Cengizhan Süzer'in eşi Filiz Süzer, kayınpederi ve Hürriyet Gazetesi editörlerinden Erol Türegün zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadılar.

2 ay önce bir oğlu dünyaya geldiği ve kardeşi Cengizhan'ın adını oğluna verdiği belirtilen ağabey Kemal Süzer'in yaptırdığı üzerinde Cengizhan Süzer'in görüntüsü ile "Kalbimdesin" yazısı bulunan dev pankart da tören alanına asılmıştı.

50 bin YTL civarında maliyeti olduğu öğrenilen caddenin yapımına katkı sağlayan Malatya Altın Kayısı ve İstanbul Pera Palas Oteli işletmecilerinden Hasan Süzer, törende yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. "Bugün hem sevinçliyim, hem hüzünlüyüm, hem gururluyum.. Örenlilerin vefasını hiç unutmayacağım." dedi. Akçadağ ilçesi Kürecik Güneşli Köyü'nden olan Süzer, "Ben bundan böyle Ören'liyim de.." diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: (Üstteki) (Soldan Sağa) Merhum Süzer'in eşi Filiz Süzer, baba Hasan Süzer, anne İsmet Süzer, ağabey Kemal Süzer ve eşi.. (Ortadaki) Cengizhan Süzer'in eşi Filiz Süzer hayli duygu dolu anlar yaşadı... (Alttaki) Ağabey Kemal Süzer'in kardeşi için yaptırdığı pankart..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız