SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem Spor Yaptılar Hem de Gezdiler

0
Güncellendi - 2019-10-21 16:03:10
Hem Spor Yaptılar Hem de Gezdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından organize edilen 'Gençler Sporda Buluşuyor' projesi kapsamında 24'üncü etkinliğini Adıyaman'da düzenlendi.

Malatya Gençlik Federasyonu, sportif ve kültürel çalışmaları kapsamında gençleri hem spor yapmaya teşvik ediyor hem de illerin farklı kültürlerini tanımalarına fırsat sağlıyor. Federasyon bu kapsamda hayata geçirdiği 'Gençler Sporda Buluşuyor' projesinin 24'üncü etkinliğini Adıyaman'da gerçekleştirdi.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, düzenlenen etkinlikle ilgili "Malatya Gençlik Federasyonu olarak  'Gençler Sporda Buluşuyor' projesi kapsamında 24'üncü etkinliğimizi Adıyaman Efsane Spor Kulübü'nde gerçekleştirdik. Müsabakaları, Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile ve Spor Şube Müdürü Faruk Özyaşar da izledi. Gençlerle sohbet eden Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, gençlere nasihatlerde bulundu" açıklamasında bulundu.

Müsabaka sonunda gençler, Adıyaman Kalesini ve Seyir tepesini gezerek keyifli vakitler geçirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız