SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hemen Düzeltin!'

A- A+ PAYLAŞ

Hatalı imalat yapıldığı ve kalitesiz malzeme kullanıldığı yönündeki haberlerin basın ve kamuoyunda yer alması üzerine Belediye başkanı Ahmet Çakır, kalabalık bir heyetle yapımı devam eden Battalgazi Kavşağı – Mişmişpark Fuar güzergahına bir inceleme-gözlemleme gezisi düzenledi. Çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye başkanı Ahmet Çakır, hatalı imalatların düzeltilmesi ve imalatta kullanılan kalitesiz malların” kısa sürede değiştirilmesi talimatını verdi.

Belediye başkanı Ahmet Çakır yanında Başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan ve Abuzer Kabakaş, MASKİ Müdürü Ömür Karaağaç, Asfalt ve Yol İşleri Müdürü Mehmet Mert, Kent Trafik Müdürü Gürbüz Kurdal, Belediye Meclisinin teknik üyelerinden oluşan heyetle birlikte yapımı devam eden alt geçit deplase ve Battalgazi- Mişmişpark Fuar Alanı arası çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çevreyolu Adliye Kavşağı ile Buğday Pazarı arasında yapımı devam eden altgeçit deplase çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çakır; “Yaşanan ve şikayetlere neden olan araç ve yaya trafik akışının sağlıklı olarak işlemesi için biten bölümlerin bir an önce hizmete açılması” gerektiğini söyledi. Çakır, “Karayolları yetkilileri ile bu hafta sonunda bir toplantı gerçekleştireceklerini ve bu toplantı da yaklaşan Ramazan ayında vatandaşların sıkıntı çekmemesi için gerekli önlemlerin alınması ve çalışmaların hızlandırılması konularının görüşüleceğini” belirtti.

Başkan Çakır daha sonra basında hatalı imalatların yapıldığı ve kalitesiz malzeme kullanıldığı yönünde haberlerin sık sık yer aldığı Battalgazi- Mişmişpark arası çevre düzenleme çalışmaları yapıldığı güzergahı gezdi ve müteahhit firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İhata duvarlarını inceleyen Başkan Çakır ve teknik heyetin firma yetkililerine; İmalat hatalarının gözle görünür şekilde olduğunu söylemeleri üzerine firma yetkilisi “Söz konusu imalat hatası 25-30 m.’lik bölümde gözden kaçmış olabilir. Hemen düzeltiriz” yanıtını verdi.

Kaldırımlarda kullanılan malzeme ve imalat hatalarının da görülmesi ve firma yetkilisine söylenmesi üzerine, firma yetkilisi “kullandığımız malzemeler TSE’lidir. Yani standartlara uygundur. İmalat hataları ise Elektrik-telefon gibi alt yapı şebekelerinin olduğu bölgelerdedir. Bunlarda en kısa sürede giderilecektir.” diye konuştu.

Aytaç Paşa caddesi Çöşnük kavşağı düzenleme çalışmasının incelenmesi ile gezi sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız