SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hemen Karakola Gel!..'

A- A+ PAYLAŞ

İlçede çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla yaralayan 40 yaşındaki zanlı, polisler tarafından telefonla karakola çağrılınca, suç aletiyle birlikte teslim oldu.

PÜTÜRGE’DE..
Pütürge ilçe merkezinde, belirlenemeyen bir nedenle 32 yaşındaki A.A., kavga ettiği 40 yaşındaki İ.A. tarafından bıçakla yaralandı. A.A. ilçe devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi. Bu arada, telefonla davet edilmesi üzerine suç aletiyle birlikte Pütürge İlçe Emniyet Amirliği’ne gelerek teslim olan zanlı İ.A. hakkında yasal işlemlerin sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Merkez Söğütlü Cami civarında, akrabası ile 15 yaşındaki A.Y. adlı çocuğun tartıştığını görünce aralamak için müdahalede bulunan 39 yaşındaki A.O.’nun, A.Y. tarafından sağ dizinden bıçaklandığı bildirildi. Olaydan sonra kaçan A.Y.’nin daha sonra Çocuk Polisi’ne teslim olduğu, yaralının ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hekimhan ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde alacak verecek yüzünden kavga çıktığı, 20 yaşındaki S.Ç., 18 yaşındaki C.Ç. ve 26 yaşındaki M.B.’nin birbirlerini dövdükleri, olayda kullanılan 1 adet çelik yayla birlikte şahısların gözaltına alındıkları öğrenildi.

Yeşilyurt ilçesinin Gedik Mahallesi’nde kavga ihbarı alan polis olay yerine gitti. Burada bulunan şahıslardan 28 yaşındaki İ.S., 37 yaşındaki B.A. ve 33 yaşındaki T.Y.’nin silahlı gasp girişimine maruz kaldığını, ayrıca bunlardan T.Y.’nin üzerlerine silahla ateş ettiği iddiasında bulundu. Olaya karışan taraflardan “müşteki” 34 yaşındaki M.T. ise, akrabası olan T.Y.’nin evine ziyarete giderken, yol üzerinde bulunan 51 yaşındaki İ.S. ve oğullarının kendisine hakaret ettiğini, İ.S.’nin elindeki av tüfeğiyle havaya bir el ateş ettiğini, 26 yaşındaki Y.S.’nin de kendisini dövdüğünü anlattı. Polis, olayla ilgili B.A. ve T.Y.’yi gözaltına aldı.

Yeşilyurt ilçesi Mullakasım Mahallesi’ndeki olayla ilgili polise başvuran 20 yaşındaki T.T.,, kendisine ait otoyla birlikte gezdiği 21 yaşındaki S.K. tarafından dövüldüğünü ve bıçakla yaralandığını öne sürerken, alkollü olduğu belirlenen S.K. suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız