SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hemen Yere Yattım'

A- A+ PAYLAŞ

Şeyhbayram Mahallesi’ndeki bir ev gece yarısı kurşunlandı. Silah sesi duyunca kendini yere attığını, daha sonra baktığında kimseyi göremediğini söyledi.

Olay, saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Polise ifade veren 51 yaşındaki Y.K., evinde oturmakta iken sokağa bakan oda tarafında bir patlama sesi duyduğunu ve camların kırıldığını, kendini yere atarak bir süre beklediğini, daha sonra baktığında ateş eden şahsı göremediğini, şüphelendiği kimsenin bulunmadığını söyledi. Polis araştırmaya başladı.

Doğanşehir ilçesine bağlı Sürmelipınar mevkiinde de kepçe ile yer düzeltme yüzünden 31 yaşındaki A.Y. ile 48 yaşındaki A.A. arasında tartışma çıktı. A.A.’nın 13 yaşındaki oğlu B.A.’nın, olay sırasında pompalı av tüfeğiyle hedef gözetmeksizin ateş ettiği, ancak olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Jandarma şahısları gözaltına aldı, soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız