SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hemşehri Buluşmaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Karadenizliler ile Arapgirliller ayrı programlarla bir araya geldi.

Ramada Otel'de düzenlenen Karadenizlilerin toplantısına, Trabzon'lu olan Malatya Valisi Ulvi Saran da katıldı. Malatya'da bulunan Karadenizlilerin zaman zaman bir araya gelme kararı alındı.

Bu arada, Malatya'nın Arapgir İlçesi ve Çevresini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen gecede, Arapgir'in sorunları dile getirilirken, ilçenin eksik yönleri ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Programa, Kaymakam Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda Arapgirli katıldı.

Dernek Başkanı Börteçin Yırık açılış konuşmasında, dernek olarak Arapgirli'leri bir araya toplamak ve birbirlerinden kopmamaları adına bir takım çalışmalar yürüttüklerini belirterek; "Özel bir GSM operatörü ile anlaşarak tespit edilen tüm Arapgirli'lere, bayram, düğün, taziye ve benzeri konularda haberleşmeyi SMS yolu ile sağlıyoruz. Derneğimizin önümüzdeki günlerde çok çeşitli çalışma ve aktiviteleri olacak" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Kaymakam Ercan Turan ise 2010 yılında yapılan çalışmalar ile 2011 yılı yatırım programları hakkında bilgiler verdiler. Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er de Arapgir'de 2011 yılında yol başta olmak üzere kültürel anlamda çalışmalar yapılacağını kaydetti. Programagelen misafirlere çiğköfte ikramında bulunuldu.

FOTO: Arapgirlilerin buluşmasından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız