SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hemşehrilerim Vefakardır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Kupa'da 6 maç fazla, 3 veya 4 olmasını bekliyorduk" derken, kupada eşleştikleri Fenerbahçe maçı için "O gün gelsin bakacağız. Şimdiden yorum yapmaya gerek yoktur" ifadelerini kullandı. 
 
Memleketi Malatya'ya gelen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto 2. Lig Beyaz grup maçlarından Yeni Malatyaspor - Konya Turka Şekerspor karşılaşmasını izledi. 
 
Karşılaşma sonrasında İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Bülent Korkmaz, "Memleketimi ziyarete gelmişken, Yeni Malatyaspor maçını da izleyeyim dedim. Eğer beğendiğim futbolcu olursa, takımıma yerleştirmek istiyorum" dedi.
 
Oyuncularının kupa maçında üzerine düşen görevi yerine getirdiğine inandığını söyleyen Korkmaz, "Oyuncularla beraber görevimizi iyi yaptık. Kupa'da yarı finale çıktık. Federasyonun düzenlediği bir Spor Toto Ligi var. Bu biraz bize ağır geldi. Ben 4 maç olarak düşünüyordum. 6 maç olması çok ağır geldi" şeklinde konuştu.
 
Korkmaz, Fenerbahçe ile kupada eşleşmelerini değerlendirirken, "O gün gelsin bakacağız. Şimdiden yorum yapmaya gerek yoktur" ifadelerini kullandı. 
 
Galatasaray'da top koştururken, ismimin memleketi Malatya'da bir üst geçide verilmesini de değerlendiren Bülent Korkmaz, "Hemşerilerim vefakardır. Uzun zamandır Malatya'ya gelememiştim. Malatya, sporu seven bir il. Yeni Malatyaspor ile Malatya'nın başarılar göstererek Süper Lig'e çıkmasını arzu ediyoruz. Türkiye'nin her tarafında Malatyaspor taraftarı var" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız