SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hemşehrilerimiz Çalışıyorlar..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Akın, ertelenen kongre sonrası yaptığı açıklamada, Malatyaspor'daki sorunun çözümü için İstanbul ve Malatya'da yoğun çaba gösterildiğini söyledi.

Akın'ın, konuya ilişkin açıklamasının yeraldığı Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 4 Eylül Salı günü yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Malatyaspor Kongresinin yapılacağı Sabancı Kültür Sitesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Bugün Malatyaspor'umuzun kongresiydi. Çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelenmiş oldu. İstanbul’daki ve Malatya’daki bütün kardeşlerimiz ve hemşehrilerimiz Malatyaspor’un arzu edilen başarıyı yakalayabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Malatyaspor’un hakketmiş olacağı yere çıkacağından ümitliyim." dedi.

İstanbul’daki ve Malatya’daki bütün Malatyalıların bu konuda, ciddi gayret ve çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Akın, “Malatya’nın ve Malatyaspor’un Malatya tabiriyle söyleyeyim küşmünü çekiyorlar. Başta İstanbul olmak üzere, Malatya dışındaki ve Malatya’daki hemşehrilerimiz inşallah bu konuda ellerini taşın altına koyar, gayret ederlerse, el ve gönül birliği ve Malatyalılık şuuru içerisinde hareket edilirse ben inanıyorum ki Malatyaspor hakettiği yere gelecektir” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız