SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hemşehrimize TBMM Ödülü

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Başkanlık Divanı, Adana'da eğitime katkı sağlayan ve aslen Malatyalı olan işadamı İsmail Hazar’a “ Üstün hizmet ödülü” verdi. 71 yaşındaki 8 çocuk babası Hazar, eğitime 8 dairesini bağışlayarak, Pınar mahallesinde 28 derslik ilköğretim okulu yaptırarak ismini verdi. Hayırsever iş adamının kendi adına yaptırdığı okul 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek.

Adana AKP Milletvekili Fatoş Gürkan ve Adana Valiliği, üç hayırseverin ödül alması için TBMM’ne teklif etti. TBMM Kültür Sanat Yayın Kurulu tarafından, Adana’da bir hayırseverimize ödül verilmesi kararlaştırıldı. Adana AKP Milletvekili Fatoş Gürkan ın da üyesi olduğu TBMM Başkanlık divanı da iş adamı İsmail Hazar’a “TBMM Üstün Hizmet Ödülü” verilmesini uygun gördü.

EĞİTİMİ DESTEKLEYENLER ÖDÜLE LAYIKTIR

Yaptıkları hizmetlerle ödül almaya hak kazanan İşadamı Hazar, ödülünü Türkiye Büyük Millet Meclisinde Başkan Köksal Toptan’ın elinden aldı. TBMM’de yapılan törende Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’da hazır bulundu. Gürkan, iş adamı İsmail Hazar’ı tebrik ederken, “Milletin hizmetine, milli eğitime destek sağlayan bütün vatandaşlarımız ödüle layıktır. Bu yolda yatırımda bulunanlara teşekkür ederim. Bu hayırlı çalışmaların devamının gelmesini dilerim” diye konuştu.

Bu arada ödül töreninde heyecanlı anlar yaşayan iş adamı İsmail Hazar’da “Kendim okuyamadım. 40 yaşımda ilkokul diploması aldım. Kendim okuyamadığım için eğitime çok büyük önem veriyorum.8 çocuğumu da okuttum. Kalan mal varlığımı ölene kadar eğitime bağışlamak istiyorum. Bu okul yaptırdığım ilk okul oluyor. Amacım 5 tane okul yaptırmak. Kendimi son nefesime kadar eğitime adayacağım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız