SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hemşerilerim İle Muhabbet Ettim"

0
Güncellendi - 2019-02-11 04:09:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yaya olarak kentte dolaştı, vatandaşlardan sorunları ve istekleri dinledi.

Milletvekili Çakır, İnönü Caddesi üzerinde Dörtyol'dan Sıtmapınar'ına kadar yürüyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Ahmet Çakır, İnönü Caddesi üzerinde yürüyerek, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kendisine iletilen sorun, istek ve önerileri dinleyen Çakır, vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Milletvekili Çakır, "Malatya’nın en güzel yanlarından birisi, cadde ve sokaklarında sakin sakin yürümektir. Bende her zaman yaptığım gibi, bugünde güzel caddelerimizden biri olan İnönü Caddesi üzerinde, Dörtyol'dan Sıtmapınar'ına kadar yürüyerek, hemşerilerim ile muhabbet ettim. Hemşerilerim her zaman olduğu gibi yine sıcak kanlı ve içten muhabbetliydi. Onlarla olmak, dertleşmek, hasbıhal etmek beni çok mutlu ediyor. Hemşerilerimize gösterdikleri ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • yunus (5 yıl önce)
    malatya halkının oyunu al malatyaya başkan ol sonrada mevki makam peşinde koş vekil ol malatyayaı yüz üstü bırakıp kaçtın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nereye kaçmış bu adam sosyal medya paylaşımlarına bakıyorum da her hafta Ankara’dan çok burada. Ben kaç defa gördüysem hep milletin içinde. Hatta bi defasında kendisine sordum, sizi sık görüyorum Malatya’da diye; o da ben evimi dahi Ankara’ya taşımadım, orada 2 gece burada 5 gece kalıyorum dedi, hatta orada da bi misafirhanede kaldığını söyledi. Sırf muhalefet olmak için yorum yapılmaz. Adamın belediye başkanı iken yaptıkları ortada, ne kadar güzel bir şehir olduğunu dışarıdan gelenlere sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Siz basın olarak elinize ne verirlerse onu basıyorsunuz. Bu yapılan haber tüm Malatya basınında resimlerle birlikte hepsi aynı. Bir seferde kendiniz takip edin, kendiniz fotoğraf çekin. Tamamen parayla basılmış haber reklamı olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Sayın vekile dolmayan dolmayacak stadın yerini sorun, kuzey çevre yolunu sorun, trambüsü sorun, yapılmayan istasyon virajını sorun, yapılmayan güney çevre yolunu sorun. sorun sorun sorun Bu şehire gerçekten ne kazandırmış. Malatya acaba bu hali ile gerçekten yaşanacak şehir mi. Fahri kayahan meyvecilik ve barguzu caddesi lüks ve şatafat helal olsun. Yalnız kartaldaki binalarıda iyi okuyun. 3 kata müsade 9 kat. Malatya'da kaç tane böyle bina var acaba. Artık gerçekleri görün değerli Malatyalılar. Bir de İnönü Üniversitesini görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (5 yıl önce)
    zannedersiniz amerikadan malatyayı gezmeye gelmiş.Bunun haber yapılması bile garip.Kiminle muhabbet edecekti tabiki asillerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete (5 yıl önce)
    yenimi aklına geldi.... bir hemşehrililerin olduğu
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (5 yıl önce)
    Eski Başkan yeni Vekilimiz Ahmet ÇAKIR çok değerli bir hemşerimiz olmakla birlikte Mecliste kayısı konusunda bir çabasını görmedik kendisinden 50000 kayısı üreticisi Aileden biri olarak çok bekletimiz var ama korkarım ki Dağ Fare doğuracak beklentimiz boşa çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Malatya 'da iktidar ziyaretçilerini hiç samimi görmüyorum oysa malatya potensiyel olarak çok daha güzel şeylere layık örnek verecek olursak karakaya barajı Malatya için bir şanstır güzel bir sahil şeridi yapılanazmı, yeni cadde yapıyorsunuz dikilen ağaçlara güzel bir damlama sistemi yapılanazmı hangi devirde yaşıyoruz tankerle ağaç suluyorlar suyun yarısından çoğu boşa gidiyor ama bizim iyi niyetli vatan sever malatya halkı bunlara neden bir sarıkart göstermezler anlamıyorum saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (5 yıl önce)
    Başkanım helal olsun size nasıl başardınız Malatya Belediyesi ni bu kadar borçlandırdınız. Selahattin başkana enkaz bıraktınız. taktire şayansınız başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (5 yıl önce)Efe isimli kullanıcı yorumuna
    Borçlanmadan hizmet nasıl olacak? Malatya’ son 10 yılda alt ve üst yapısıyla ne kadar değişti? Farkında değilsin galiba! İyi hiç borçlanmayıp rutin işlerle sıradan bir il olarak kalsaydık. Çöpten güneşten elektrik üretme tesisleri, nikah sarayı, yaşam merkezi, sanat sokağı, yeşil alanlar, trambüs, komple şehrin altyapısı, çarşı merkezin komple yenilenmesi, açılan yollar, ilçelere yapılan yatırımlar, hayvanat bahçesi, hayvan barınağı, şehrin estetiği için yapılan çalışmalar, müzeler, semt konakları vs. saymakla bitmez. Bunlar bu bütçeyle çok rahat yapılırdı galiba. Yeter ki hizmet et, borçlan. Bütçen karşılık geliyor mu, ona bakacaksın...
    0
    0
    Yanıtla
  • selahattin gürkanda yıllardır belediye başkanı bir çok hizmeti oldu belediyenin 0 kuruş borcu var...maskide ki yolduzluklardan haberiniz yok galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar (5 yıl önce)Efe isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Başkanımızda diğer belediye baikanlarında hizmet çıtasını iyice yükseltsinlet, onlar da borçlansın. Yeter ki Malatya gelişsin ve güzelleşsin. Cazibe merkezliliği gidrrek artsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (5 yıl önce)
    Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın içinde olan Adam gibi Adam Ahmet Çakır biz senden razıyız Allah senden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    İnonun caddesi esnafina tramvay yapalim mi yapmayalim mi diye referandum yapmistir kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadir saygın (5 yıl önce)
    İşte böyle halkla iç içe olmaya devam helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (5 yıl önce)
    Başkanımız halkla iç içe sempatik sevilen değerli bir insan hiç bir zaman kendisini korumalarla görmedim hep sade hep mütevazı
    0
    0
    Yanıtla