SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hemşire Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi önünde Cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında, Organ Nakli Yoğun Bakım Servisi'nde görevli bir hemşire yaşamını yitirdi. Bu arada, bir otomobilin beton direğe çarpması sonucunda da 3 kişi yaralandı.

HEMŞİRE KAZA KURBANI..
Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakli Yoğun Bakım Servisi'nde görevli hemşire 25 yaşındaki Sakine Akyüz, merkez önünde bir jeepin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Merkeze mesai için gitmek isteyen Akyüz'ün, Elazığ yönünden gelen sürücüsünün adı öğrenilemeyen bir jeepin çarpması sonucu kaza yerinde öldüğü bildirildi.

Kazadan sonra sürücünün gözaltına alındığı öğrenildi.

3 YARALI..
Bu arada Fatih A. yönetimindeki 44 ES 624 plakalı otomobil, Ordu Lojmanları kavşağında dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yolun kenarındaki beton direğe çarptı.

Kazada sürücü Fatih A. ile birlikte araç içerisindeki Murat Z. ve ismi tespit edilemeyen başka bir yaralı olay yerine gelen ambulanslarla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız