SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbol Grup Maçları Bitti

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları dairesi tarafından düzenlenen 2008-2009 yılı Küçükler Hentbol Malatya Grup maçları sonuçlandı.

Final maçlarında, erkeklerde Elazığ Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, Bursa Mudanya Hakkı Kayan İlköğretim Okulunu 9-7, kızlarda Bursa Yeşil Evler İlköğretim Okulu Elazığ Avukat İbrahim Gök İlköğretim Okulunu 12-5 yendi.

Grup final maçları sonunda erkeklerde birinci Elazığ Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, ikinci Bursa Mudanya Hakkı Kayan İlköğretim Okulu oldu.

Kızlarda; Bursa Yeşilevler Münevver Özran İlköğretim Okulu, ikinci Elazığ Avukat İbrahim Gök İlköğretim Okulu, üçüncü ise Niğde Gölcük Şehit Hava Pilot Teğmen Osman Turgut İlköğretim Okulu oldu.

Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonucunda, grupta dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Grupta birinci olan takımlar 5 ile 7 Mart tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak olan yarı final müsabakalarında yarışacak.

HABER- FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız