SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbol Şampiyonası Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Liseli gençler Hentbol il finalleri oynanarak, erkeklerde 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi, kızlarda ise Yeşiltepe Hasan Akbudak Endüstri Meslek Lisesi il birincisi oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şubesi tarafından düzenlenen Liseler arası Hentbol gençler il şampiyonası maçları sona erdi.

İnönü Üniversitesi kapalı spor salonunda yapılan final maçlarının ardından düzenlenen kupa töreninde birinci olan takımlara ödülünü İnönü Üniversitesi Spor Şubesi Müdürü Salih Coşar, ikinci olan takımlara ödülünü Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Yunus Çatal ve 3. olan takımlara ödülünü Eski Ulusal Hakemlerden Abdulkadir Altunsuyu verdi.

Son gün müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:
Yunus Emre Meslek Lisesi: 18 - 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi: 19,
Yeşilyurt Sadiye Ünsalan Lisesi: 19 - Malatya Anadolu Lisesi: 17,

3-4.lük müsabakası: Yunus Emre Meslek Lisesi 15 - Malatya Anadolu Lisesi: 14

Final müsabakası: 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi: 17 - Yeşilyurt Sadiye Ünsalan Lisesi: 9

Müsabakalar sonunda, erkeklerde 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi birinci, Yeşilyurt Sadiye Ünsalan Lisesi ikinci ve Yunus Emre Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Genç kızlarda ise, Hasan Akbudak İMKB Meslek Lisesi birinci, Yeşilyurt Sadiye Ünsalan Lisesi ikinci ve Özel Malatya Koleji üçüncü oldu.

İl birinci olan okulların 15-19 aralık 2009 tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak gruplar müsabakasına katılacakları kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız