SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbol Takımı 2. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2016-07-13 01:48:44
Hentbol Takımı 2. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Hentbol Takımı 2. Lige yükseldi.

Türkiye Hentbol Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Hentbol 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları Ankara’da yapıldı. Yükselme müsabakalarında iyi bir performans ortaya koyan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Hentbol Takımı 2. Lige yükseldi.

Bir üst lige çıkarak Malatya’ya dönen kulüp antrenörü Yeliz Çakır ile sporcular, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret ederek, elde ettikleri başarının mutluluğunu paylaştılar.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Hentbol Takımını 2. Lige çıkmalarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Fındıklı, hentbol branşında Malatya’nın da söz sahibi olduğunu ifade ederek, “Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasında ilimiz Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükselmesi bizleri oldukça mutlu etti. Kendilerine her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Umarım bundan sonra 2.lig de de birçok başarıya imza atarak 1. Lige yükselirler. Ben şahsım ve kurumum adına Hentbol 2. Lige yükselen kulübümüz sporcularını ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

hentbl

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız