SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbolcular Zirvede Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-05-21 01:37:53
Hentbolcular Zirvede Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Bayanlar Hentbol Küçükler Grup müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda Malatya Gençlik Hizmetler Hentbol takımı rakibi Van ekibini 27-7 mağlup ederek, birinci olmayı başardı.

Hentbol Küçükler Grup Müsabakaları Malatya’da sona erdi. 14-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenen müsabakalarda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bayan takımı, müsabakalarda birinci olmayı başardı. Finaldeki rakibi olan Van temsilcisini 27-7 gibi ezici bir üstünlükle mağlup eden Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, adını yarı finallere yazdırdı. Yarı finaldeki hedefi Türkiye Şampiyonası olan bayan sporcuların, adından sıkça söz ettirmeyi de ihmal etmiyor.

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA MALATYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

Hentbol İl temsilcisi Yeliz Çakır, Bayan sporcuların bu başarısını kutlayarak, hedeflerinin Türkiye Şampiyonasına Malatya’yı en güzel şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.

Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “14-16 Mayıs tarihleri arasında Malatya’da Hentbol Küçükler Grup müsabakaları tamamlandı. 8 takımın mücadele ettiği grup müsabakalarında Malatya Gençlik Hizmetleri bayan takımı, birinci olmayı başardı. Finalde Van temsilcisi ile karşılaşan takımımız, rakibini büyük üstünlükle mağlup ederek, birinci olmayı başardı. İl temsilcisi olarak birinci olan bayan sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”

“ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ”

Türkiye Şampiyonası’nda da adlarından söz ettirmek istediklerini kaydeden Çakır, “Grup Şampiyonalarında birinci olan takımımız, yarı finallere adını yazdırdı. Yarı finallerde eğer güzel bir derece ile dönersek, oradan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacağız. Hedefimizde zaten Türkiye Şampiyonasına katılmak. Türkiye Şampiyonasındaki hedefimiz ise Malatya’ya güzel bir başarı ile dönmek. Ben, bayan sporcularımıza güveniyorum. İnancım onlara tam. Finallerde adımızı Türkiye Şampiyonasına yazdıracağız” diye konuştu.

“HENTBOL GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR”

Çakır, Hentbol branşının Malatya’da iyi bir yerde olduğunu ve gelişimini sürdüğünü ifade ederek, “Malatya’da Hentbol çok güzel yerlerde. Gelişimini sürekli artırarak devam ettirmekte olan bir spor branştır. Sporcular Hentbol branşını çok tercih ediyorlar. Özellikle okul sporlarında birçok sporcu, Hentbol branşıyla ilgileniyor. Hal böyle olunca da başarılar sürekli artıyor. Gelecek yıllarda bu başarıları arttırmak istiyoruz. Malatya’nın adını hentbolda daha güzel noktalara getirmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

hent

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız